Business Controller, Accountor Enterprise Cluster

Accountor Enterprise Cluster etsii Helsingin Ympyrätalon toimipisteeseen Business Controlleria äitiyslomasijaiseksi.

Vastaat tehtävässä konsernin omia yksiköitä sekä ulkoisia asiakkaita palvelevien tekniikka- ja konsulttiyksiköiden sisäisestä ja ulkoisesta laskentatoimesta.

Accountorissa olet osa kasvavaa ja kehittyvää yhtiötä, jossa huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista!

Katso tarkemmat tiedot tehtävästa sekä hakuohjeet Accountorin verkkosivulta.


NetSuite-konsultti, Accountor Enterprise Solutions

Onko sinulla palava halu oppia ja olla rakentamassa uutta liiketoimintaa asiantuntijoiden kanssa välineenä maailman johtava pilvi-ERP?

Accountor Enterprisen hakee liiketoiminnan kasvaessa konsulttia NetSuite -toiminnanohjausratkaisun toimitusprojekteihin.

Tässä hommassa pääset mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin työvälineinäsi alan parhaat ja uusimmat teknologiat sekä innostava ja motivoitunut työyhteisö!

Katso tarkemmin mistä tehtävässä on kyse Accountor Enterprise Solutionsin verkkosivuilla.


Juniori tuoteasiantuntija, Accountor Enterprise Solutions

Accountor Enterprise Solutions hakee Helsingin myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelukonsulttitiinsä innokasta henkilöä kehittymään huippuosaajaksi. Tuoteasiantuntijana pääset käsiksi monipuolisiin asiakkaan liiketoiminnan kehittämistehtäviin hyödyntäen Microsoft Dynamics 365 -alustaa.

Tässä työssä jokainen päivä voi olla erilainen!

Katso tarkemmin mistä tehtävässä on kyse Accountor Enterprise Solutionsin verkkosivuilla.


Projektipäällikkö, Accountor Enterprise Solutions

Accountor Enterprise on johtava Microsoft Dynamics 365 ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa että kansainvälisesti. Kasvuyritys tarjoaa työkavereiksi alan parhaat osaajat, uramahdollisuuksia ja etuoikeuden olla rakentamassa edistyksellisiä ratkaisuja. Missiona on auttaa asiakkaita olemaan edelläkävijöitä.

Projektipäällikkönä vastaat asiakkaiden Microsoft Dynamics 365 -projektien käyttöönotto- ja kehitystehtävien menestyksekkäästä läpiviemisestä yhdessä tiimisi kanssa.

Tässä tehtävässä on tarjolla hyvät kehitysmahdollisuudet!

Katso tarkemmin mistä tehtävässä on kyse Accountor Enterprise Solutionsin verkkosivuilla.


Tuoteasiantuntija, Accountor Enterprise Solutions

Accountor Enterprise Solutionsin myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelukonsulttitiimi Helsingissä etsii kokenutta ja innokasta tuoteasiantuntijaa asiakkaan liiketoiminnan kehittämistehtäviin hyödyntäen Microsoft Dynamics 365 -alustaa. Olisitko sinä oikea henkilö kehittymään huippuosaajaksi monipuolisiin ja vaihteleviin projekteihin?

Tässä firmassa uskotaan, että tyytyväiset työntekijät tekevät asiakkaat tyytyväiseksi!

Katso tarkemmin mistä tehtävässä on kyse Accountor Enterprise Solutionsin verkkosivuilla.


Customer Success Manager, Accountor Enterprise Solutions

Accountor Enterprise Solutions etsii kunnianhimoista ja myyntiorientoitunutta Customer Success Manageria Helsinkiin kasvamaan ja kehittymään yrityksen mukana. Tehtävä tarjoaa tuloshakuiselle ja innokkaalle henkilölle hyvien etenemismahdollisuuksien lisäksi tilaisuuden haastaa itseään dynaamisessa työyhteisössä.

Tässä talossa panostetaan siihen, että viihdyt varmasti!

Katso tarkemmin mistä tehtävässä on kyse Accountor Enterprise Solutionsin verkkosivuilla.


Tekninen arkkitehti – Technical Lead, Accountor Enterprise Solutions

Accountor Enterprise Solutions hakee teknistä arkkitehtiä Helsinkiin tai Tampereelle. Tarjolla on kasvuyrityksen positiivinen meininki, uusimmat teknologiat, alan parhaat osaajat työkavereina, uramahdollisuuksia ja etuoikeus olla rakentamassa edistyksellisiä ratkaisuja.

Tässä talossa otetaan työt vakavasti olematta itse liian vakavia!

Katso tarkemmin mistä hommasta on kyse Accountor Enterprise Solutionsin verkkosivuilla.


Markkinointiassistentti, Opinahjo

Onko tekstin tuottaminen on sinulle luontevaa, oletko tarkka, omaat visuaalista silmää, haluat tuoda oman näkemyksesi esiin ja ennen kaikkea innostut uusista asioista joka ikinen päivä?

Markkinointiassistenttina pääset osaksi idearikasta ja aikaansaavaa tiimiä, jossa jokaisen panos on yhtä tärkeä. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset markkinoinnin ja viestinnän avustavat tehtävät.

Opinahjo on positiivista energiaa pursuava kansainvälinen koulutusteknologiayritys, joka on osa Accountor-konsernia.

Katso tarkemmat tiedot ja hae paikkaa 20.8. mennessä!


Avoin hakemus, Accountor HR Solutions

Accountor HR Solutions Oy kehittää ja tarjoaa ensiluokkaisia sovellusratkaisuja työsuhteen koko elinkaaren sujuvaan hallintaan. Työmme ja asiakkaidemme selkäranka on Mepco HRM -järjestelmäkokonaisuus. Suomen suosituinta HR- ja palkkajärjestelmäämme käyttää jo yli 450 suomalaista organisaatiota pk-yrityksistä suuriin pörssiyrityksiin.

Meillä on rento tekemisen meininki, katso esittelyvideo.

Haemme ja kasvatamme jatkuvasti huippuluokan asiantuntijoita – ota rohkeasti yhteyttä. Jos tunnistat meidät tulevaisuuden työnantajaksesi, mutta sopivaa hakua ei ole käynnissä, lähetä avoin hakemus.


CRM-asiantuntijaharjoittelija, Accountor Enterprise Solutions

Haluatko CRM-asiantuntijaharjoittelijaksi ammattilaisten joukkoon?

Accountor Enteprise hakee harjoittelijaa toimimaan mukana IT-toimitusprojektien ja sovellusylläpidon projektinhallinnassa ja asiantuntijatyössä. Asiakasprojektien lisäksi pääset tutustumaan lähietäisyydeltä sovellusylläpidon jatkuviin palveluihin sekä sovelluskonsultin, projektipäällikön ja jatkuvien palvelujen asiantuntijan tehtäviin.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae Enterprisen sivuilla! 

Yhteistyössä mukana