Accountor Software

Accountor Software

Parempaa Bisnestä julkaisee Accountor Software. Yhteiskuntavastuuta kantavalla verkkomedialla tuetaan ihmisten ja yritysten inhimillistä ja taloudellista hyvinvointia sekä muutosta kohti parempaa Suomea.

Accountor Software on Accountor-konserniin kuuluvien ohjelmisto- ja ICT-yritysten ryhmä, johon kuuluvat Accountor Enterprise Solutions, Accountor HR Solutions, Procountor, Tikon, MaraPlan, TyövuoroVelho, Ecom, eTasku ja PCP Partner. Yhtiöt palvelevat suoraan tai välillisesti noin sataa tuhatta suomalaista yritystä tai yhteisöä.

Accountor Software tukee asiakkaidensa menestystä kokonaisvaltaisella tavalla tarjoten ratkaisuja asiakkuuksien ja sidosryhmien hallintaan, toiminnanohjaukseen, sähköiseen taloushallintoon, palkka- ja henkilöstöhallintoon sekä työvuorojen suunnitteluun. Asiakkaiden bisnestä tuetaan lisäksi toimistoympäristöillä, alustaratkaisuilla ja pilvipalveluilla, yli 20 000 tuotetta sisältävällä verkkokaupalla sekä joustavilla, valtakunnallisilla tukipalveluilla. Accountor Softwaren palveluksessa on lähes neljäsataa henkilöä.

Accountor-konserni on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallinnon palvelujen tuottaja, joka toimii seitsemässä maassa. Suomessa Accountor toimii ohjelmisto- ja ICT-yhtiöidensä sekä ympäri maata sijaitsevien tilitoimistojensa kautta.

 

AS_banneri_790x120

 

Lisätiedot:
Markku Pekkola, Accountor Softwaren vetäjä
markku.pekkola@accountorsoftware.fi
Puh. 0400 233 150

Accountor Software Oy
Nuijamiestentie 3 C
00400 Helsinki
Puh. 020 793 1032