Yhdessä olemme pysäyttämättömiä

Juha Kuivainen bloggaa: One Accountor inspiroi ja innostaa inhimillisellä tavalla.

Yhdessä olemme pysäyttämättömiä


Accountor on ollut työpaikkani lähes kolmen vuoden ajan. Täällä on hyvä olla ja odotukseni ovat korkealla.

Myönnettäköön että mielikuva Accountorista pelkkänä taloushallintotalona on paikoin harmittanut liiketoimintasovellusten parissa työuransa tehnyttä. Accountor on kuitenkin niin suuri, että taloon on mahtunut nelisensataa ohjelmistokehittäjää – enemmän devaajia kuin yhdessäkään aiemmassa työpaikassani. Accountor on myös globaalein ympäristöni.

Accountorin matkatessa kohti One Accountoria, People First -ajattelu matkaeväänään, en voisi olla tyytyväisempi asetelmaan.

Morsetuksesta valokuituun

Digitaalisena aikana asiakas kohtaa palveluntarjoajan kuin signaalina. Sirpaleinen palvelu muistuttaa radiokohinaa – asiakkaan vastaanottimen kanavat menevät päällekkäin, ja asiakas ärsyyntyy hetkessä. Mikäli signaali on yhtenäistä mutta pätkivää kuin morsetus, asiakas ei kuuntele taa-ti-ti-taata kauempaa kuin on pakko.

Eheimmillään palvelu levittäytyy maailmaan kuin valokuidusta virtaavana valona. Valon spektri vertautuu oivallisesti palvelun sydämellisyyteen ja Accountorin eri osien väreihin. One Accountor muistuttaa, että olemme yhtä ja samaa valoa, joka valaisee myös asiakkaitamme.

Ihmisyyttä parhaimmillaan

People First -ajattelu edustaa ihmisyyttä työlämässä parhaimmillaan. Mielestäni se tekee Accountorista kasvualustan, joka ruokkii uskallusta, yhteistyötä ja ihmisyyden kehittymistä.

Siilottomuus lisääntyy ja mahdollistaa vapaan liikkuvuuden, totuutta rakastavan dialogin ja positiiviset sattumanvaraisuudet. Voimme kohdata asiakkaan ja kollegat tasa-arvoisina, samalla puolen alustaa. Alustamaisuus avaa häkkien ovet, mutta jos toimimme tarhaeläimen tavoin, saatamme jäädä edelleen odottamaan rehua letkusta.

Aktivismia ja innostusta

Minut on tunnettu NetSuite-evankelistana Suomessa ja maailmalla. Myin ensimmäisen NetSuiten partnerina Suomeen lähes viisi vuotta sitten. Olen ihastunut NetSuiteen ja myös kauhistunut sitä hurmosta, jonka uusi teknologia voi luoda.

NetSuiten merkeissä on ollut ilo reissata maailmalla, hyvässä ja vielä paremmassa seurassa – täysin unohtumatonta, sanoisin reissukaverilleni, jonka kanssa ajelimme pitkin Nevadaa rankan Piilaakson viikon jälkeen.

Nyt kun NetSuite on vuosien pioneerityön jälkeen siirtymässä valtavirtaan, sen evankelisointi on käynyt toissijaiseksi. Uusi some-tittelini on One Accountor Activist & NetSuite Enthusiast.

Yhtä paljon kuin olen uskonut NetSuiteen, jo ennen sen muuttumista valtavirraksi, olen alkanut uskoa Accountorin uudistumiseen ja kykyyn tarjota kokonaisvaltaisinta ja parhainta ratkaisua liiketoiminnan ohjaukseen.

Yhdessä olemme globaalisti pysäyttämättömiä.

Watch us grow!

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lue lisää tältä bloggaajalta
Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail

Juha Kuivainen

Tietopohjaiselta suuntaukselta olen kauppa- ja insinööritieteen, liiketalouden, humanistin ja filosofin yhdistelmä. Työssäni pidän tärkeänä, että pään kummatkin puolet ja sydän toimivat yhteen. Niin tärkeänä, että toivon sinunkin tarttuvan tähän ajatukseen. Muutaman kuluneen vuoden aikana olen esitellyt NetSuiten Suomen markkinoille ja nyttemmin myös Accountorille. Työskentelen Accountor FullScale -evankelistana ja -arkkitehtina konsernin myynti- ja markkinointiyhtiössä.