Valion henkilöstöjohtaja: HR ja palkkahallinto ryhdikkäässä ohjauksessa

Henkilöstöjohtaja Lasse Lintilä ja palkanlaskentapäällikkö Verena Hakanen kertovat, miten Valio on automatisoinut HR-prosesseja palkka- ja henkilöstöhallinnon kokonaisratkaisullaan.

Valion henkilöstöjohtaja: HR ja palkkahallinto ryhdikkäässä ohjauksessa


”Kokonaisvaltainen palkka- ja henkilöstöjärjestelmä helpottaa johtamista sekä esimiesten ja palkanlaskijoiden päivittäistä työtä. Monia työvaiheita on saatu automatisoitua, mutta kehitettävää riittää”, Valion henkilöstöjohtaja Lasse Lintilä sanoo.

Lähes kaksi vuotta käytössä ollut ratkaisu kattaa työsuhteen elinkaaren palkkauksesta työsuhteen päättymiseen. Valio hoitaa Mepco HRM:n avulla kuukausittain noin 4 000 henkilön palkat ja noin 6 000 palkkatapahtumaa. Palkanlaskijoita on 12 ja esimiehiä noin 250.

”Palkka- ja henkilöstöhallinnon tiedot on nyt keskitetty yhteen paikkaan. Vastuut ovat selkiytyneet roolipohjaisen ratkaisun myötävaikutuksella. Henkilöstö on päässyt sisään uusiin palveluihin, tiedonkulku on helpottunut ja prosessit ovat kehittyneet suotuisasti – olemme oikealla tiellä”, Valion palkanlaskentapäällikkö Verena Hakanen toteaa.

”HR ja palkkahallinto ovat ryhdikkäässä ja järjestelmällisessä ohjauksessa”, Lasse Lintilä summaa.

Ratkaisun on toimittanut Valiolle Accountor HR Solutions Oy, joka on osa Accountor-konsernia.

Lue lisää Valiosta.

Lue lisää Accountor HR Solutionsin palveluista.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail