Työelämän ei tarvitse aina olla kiireistä

Jokainen voi oppia kiireettömäksi suunnittelemalla ajankäyttöään.

Työelämän ei tarvitse aina olla kiireistä


Työelämän hektisyydestä puhutaan paljon, mutta oletko ikinä pohtinut, mistä jatkuva kiireesi johtuu? Tuntuuko, että päivässä voisi olla muutama tunti lisää? Aikaa ei voi muuttaa, mutta kiirettä on onneksi mahdollista vähentää.

Konkreettiset ohjeet kiireettömään työelämään

Avain kiireettömyyteen on ajanhallinta – muutaman minuutin päivittäisellä suunnittelulla voi olla suurikin merkitys. Internetin ollessa pullollaan ajanhallinnan ohjeita, meistä moni on käynyt lukemassa niitä läpi, mutta jatkanut sen jälkeen kuitenkin vanhojen rutiinien mukaan.

Monille vinkkien käyttöönotto ontuu, sillä niille ei ole varattu aikaa. Opinahjo on tuottanut kuuden viikon harjoitteluohjelman, jota seuraamalla hahmotat sekä omaa ajankäyttöäsi, että omia arvojasi. Kuuden viikon jälkeen olet suunnitelmallisempi, eikä töistä tuleva kiirekään tunnu enää yhtä voimakkaasti. Oppaan täyttämiseen ei mene viikosta kuin pieni hetki!

Harjoitteluohjelma on maksuton, ja se sisältää useita tehtäviä sekä konkreettisia vinkkejä ajankäyttöön. Lataa maksuton opas täältä.

Opinahjo – ammattitaitosi ylläpitäjä

Opinahjo on verkkopalvelu, joka tarjoaa koulutuksia talous- ja palkkahallinnon ammattilaisille. Palvelusta löydät esimerkiksi tietoa KHO:n tai KILA:n uusimmista lausunnoista, mutta saat myös tukea omaan osaamiseesi. Palvelusta löydät myös apua mm. projektinhallintaan sekä tehokkaaseen ajankäyttöön.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail