Tuoreen talousjohtajan muistilista

Accountor on laatinut ohjelistan, jonka tarkoituksena on varmistaa, että tuoreelta talousjohtajalta ei jää mitään oleellista huomaamatta uuden työn alkuaikoina.

Tuoreen talousjohtajan muistilista


Talousjohtajaan kohdistuu nykypäivänä valtavasti odotuksia. Työnkuva on laaja, ja se vaikuttaa huomattavasti niin yrityksen tulokseen kuin siellä työskenteleviin ihmisiin.

Uudessa työpaikassa monet päivittäiset asiat vaativat huomiota samaan aikaan, kun tuoreella talousjohtajalla on vielä täysi työ tutustua uuteen yrityskulttuuriin ja uusin työtovereihin sekä kahvihuonekäytäntöihin. Accountorin ohjeita voi pitää eräänlaisena tarkistuslistana, jonka avulla talousjohtaja pystyy pitämään päänsä pinnalla.

Accountorin mukaan talousjohtajan rooliin sisältyy kolme päävastuualuetta, jonka kautta listaus on tehty: Liiketoimintamallin ymmärtäminen ja kehittäminen, liikkeenjohdon prosessien ja rutiinien valvonta sekä sisäiset ja ulkoiset suhteet.

Vinkki: Ohjeet toimivat myös tukena työhaastatteluun valmistautumisessa.

Lue koko lista Accountorin sivuilta.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail