Tuo omat vahvuutesi esimiehenä esiin

Uusi esimiesvalmennus starttaa syksyllä.

Tuo omat vahvuutesi esimiehenä esiin


Opinahjo ja HR4 aloittavat yhteistyössä syksyllä käynnistyvän esimiesvalmennuksen. Valmennuksessa yhdistetään HR4:n vankka kokemus valmennuksien järjestämisestä sekä Opinahjon verkkokoulutusosaaminen.

Valmennukseen sisältyy kolme lähipäivää sekä kattava määrä itseopiskelumateriaalia verkossa. Valmennuksessa opit esimerkiksi sen, kuinka asetetut tavoitteet saavutetaan, sekä miten yrityksen tuottavuutta kasvatetaan hyvän esimiestyön kautta.

Laajan valmennuskokonaisuuden avulla sisäistät myös esimiesroolisi vastuut ja mahdollisuudet kolmessa kuukaudessa. Lisäksi valmennus antaa sinulle työkaluja tiimisi innostamiseen ja kirkastaa juridiset vastuusi esimiehenä.

Oletko pohtinut…
• Millainen esimies haluat olla?
• Miten löydät aikaa esimiestyölle?
• Miten huomioisit erilaisuuden johtamisessa?
• Tunnenko omat johdettavasi?
• Miten saat ihmiset innostumaan?

Jos vastasit kyllä, käy lukemassa lisää esimiesvalmennuksesta, ja laajenna osaamistasi!

Opinahjo – ammattitaitosi ylläpitäjä

Opinahjo on talous- ja palkkahallinnon verkkokoulutuksiin erikoistunut palvelu. Ytimekkäät ja monipuoliset koulutukset tuovat helpotusta työntekoon, sillä löydät tarvitsemasi tiedot nopeasti ja luotettavasti yhdestä paikasta. Opinahjo ja HR4 ovat osa Accountor-konsernia.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail