Tulorekisteri – käytännön toimenpiteet palkkahallinnossa

Opinahjolta maksuton webinaari aiheesta 23.10.2018.

Tulorekisteri – käytännön toimenpiteet palkkahallinnossa


Tulorekisteri tulee muuttamaan palkkahallinnon parissa työskentelevien ihmisten arkea merkittävästi. Yksi suurimpia muutoksia on uusi ilmoitustahti, sillä tiedot on lähetettävä tulorekisteriin viiden päivän kuluessa maksupäivästä.

Tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Oletko jo tehnyt käytännön toimet, jotta kaikki olisi valmiina ennen sitä? Opinahjon maksuttomassa webinaarissa käydään läpi tulorekisteriä palkkahallinnon näkökulmasta: mikä uudistuksen tarkoitus on, millaisiin uusiin käytänteisiin tulisi varautua ja mitä käytännön asioita tulee hoitaa vielä ennen vuodenvaihdetta.

Webinaari on tiistaina 23.10. klo 10-11. Ilmoittaudu mukaan täältä!

Opinahjolta saat ajankohtaista tietoa luotettavasti

Opinahjo on verkkopalvelu, joka on erikoistunut talous- ja palkkahallinnon koulutuksiin. Kouluttajina toimivat alan ammattilaiset, ja uusia koulutuksia tulee useita joka kuukausi. Ytimekkäät, 5-60 minuutin koulutukset tuovat helpotusta työntekoon, sillä löydät tarvitsemasi tiedot nopeasti ja luotettavasti yhdestä paikasta. Tutustu palveluumme täältä.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail