Toimialan TOP 3 marraskuu

Talous- ja palkkahallinnon marraskuun ajankohtaiset uutiset Opinahjon keräämänä koosteena.

Toimialan TOP 3 marraskuu


1. Työeläkemaksut 2018

Työmarkkinoiden keskusjärjestöt ovat sopineet vuoden 2018 yksityisalojen työeläkemaksuista. Vuonna 2018 keskimääräinen perittävä työeläkemaksu on 24,4 prosenttia bruttopalkasta. Kuten tänä vuonna, myös ensi vuonna osa työnantajan työeläkemaksusta siirretään työntekijän maksettavaksi. Lue lisää.

2. Työttömyysvakuutusmaksut 2018

Hallitus on jättänyt 5.10.2017 lakiesityksen eduskunnalle vuoden 2018 työttömyysvakuutusmaksuista. Lain on tarkoitus astua voimaan 1.1.2018. Lue lisää.

3. Tulorekisterilaista on annettu esitys

Hallitus on antanut esityksen tulorekisterilaista eduskunnalle 5.10.2017. Tulorekisteriä esitetään käyttöönotettavaksi 2019 alusta alkaen, kuten alustavasti oltiin suunniteltukin. Lue lisää.

Hoida yrityksesi taloutta reaaliajassa

Opinahjo tekee yhteistyötä Accountor-konserniin kuuluvan Finagon kanssa. Finagon Procountor- ja Tikon-ohjelmistot tarjoavat kattavia sähköisen taloushallinnon ratkaisuja yritys- ja tilitoimistoasiakkaille. Lue lisää osoitteessa www.finago.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail