Toimialan TOP 3 kesäkuussa

Talous- ja palkkahallinnon kesäkuun ajankohtaiset uutiset Opinahjon keräämänä koosteena.

Toimialan TOP 3 kesäkuussa


1. ASREK-hanke: Sähköinen asunto-osakerekisteri

Nykyinen asunto-osakeyhtiöiden osakkeiden säilytys on auttamattomasti vanhanaikaista digitaalisessa maailmassa. Käytännössä tällä hetkellä kaikki asunto-osakkeet ovat paperisia ja säilytyksessä useimmiten pankin tallelokerossa. Tilanteeseen on herätty ja sen vuoksi eri viranomaiset ovat yhdistäneet resurssina ASREK-hankkeen muodossa, jonka tarkoituksena on sähköistää asunto-osakerekisteri. Lue lisää.

2. Verottaja aloittaa syvennetyn palkkapalveluyhteistyön

Verohallinto kertoo aloittavansa syvennetyn palkkapalveluyhteistyön ulkoistettuja palkkahallinnon palveluita tarjoavien yritysten kanssa. Verohallinto valitsee yhteistyöhön suurimmat palveluntarjoajat kesän 2017 aikana ja yhteistyö alkaa syksyllä 2017. Lue lisää.

3. Tilikautena kalenterivuosi? Muista hakea työterveyshuollon korvauksia

Työnantajalla on kuusi kuukautta aikaa tilikauden päättymisestä hakea työterveyshuollon korvauksia Kelalta. Jos viimeisin tilikausi on loppunut 31.12.2016, on korvauksia haettava kesäkuun loppuun mennessä. Lue lisää.

Opinahjon verkkokoulutusten avulla ylläpidät ammattitaitoasi helposti

Opinahjo on erikoistunut kouluttamaan talous- ja palkkahallinnon ammattilaisia. Akatemiamme koostuu 150:stä eri koulutuksesta yli 50:ltä eri kouluttajalta. Järjestämme maksuttomia teemakokonaisuuksia, joiden avulla pääset tutustumaan Opinahjon kattavaan tarjontaan mm. artikkeleiden ja asiantuntijapuheenvuorojen kautta. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan!

Kohti sähköistä talous- ja palkkahallintoa

Opinahjo tekee yhteistyötä Accountor-konserniin kuuluvien ohjelmistotoimittajien, Procountorin ja Tikonin, kanssa. Yhtiöt kehittävät ja tarjoavat edistyksellisiä talous- ja palkkahallinnon ratkaisuja yrityksille, yhteisöille ja tilitoimistoille. Jos haluat sähköistää ja automatisoida talouden hoitoa ja palkanlaskentaa tuhansien asiakkaiden käytössä koetelluilla työvälineillä ja pilvipalveluilla, lue lisää osoitteista http://www.procountor.com ja http://www.tikon.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebooktwitterlinkedinmail