Robotiikka ja taloushallinto – Mitä taitoja alalla vaaditaan vuonna 2025?

Tule kuulemaan Opinahjon panelistien näkemykset aiheesta.

Robotiikka ja taloushallinto – Mitä taitoja alalla vaaditaan vuonna 2025?


Monien ennusteiden mukaan robotiikka ja koneoppiminen kehittyvät tulevina vuosina huimasti, ja villeimmissä skenaarioissa ihmiset ovat työelämässä korvattavissa jopa jo muutaman vuosikymmenen päästä. Hurjimmat tulevaisuudenkuvat eivät ehkä toteudu, mutta joka tapauksessa robotiikka on tullut työelämään jäädäkseen.

Erityisesti taloushallinnon alalla tämä tarkoittaa suurta muutosta robottien hoitaessa tulevaisuudessa toistuvan työn. Mutta väheneekö työt talousosastoissa, jos ja kun robotiikka kehittyy entisestään? Entä mitä yksittäisen asiantuntijan täytyy tehdä nyt, jotta oma osaaminen vastaisi myös tulevaisuuden tarpeisiin?

Katso paneelikeskustelu robotiikasta ja taloushallinnosta

Syksyn ehkäpä kiinnostavin keskustelu robotisaatiosta ja taloushallinnosta käydään syyskuussa Opinahjon maksuttomassa livepaneelissa. Keskustelussa kaksi alan rautaista asiantuntijaa keskustelevat aiheesta sekä yrityksen näkökulmasta että itse asiantuntijan roolin kannalta.

Tule siis kuulemaan Taloushallintoliiton johtavan asiantuntijan Janne Fredmanin ja Accountor Finagon kehitysjohtajan Lauri Lehtosen mietteitä aiheesta tiistaina 25.9. klo 13-14. Paneelikeskustelua seuraat kätevästi verkossa, ja linkin saat täyttämällä osallistumislomakkeen Opinahjon verkkosivuilta.

Ilmoittaudu paneelikeskusteluun täältä!

Opinahjo – työkalusi ammattitaidon ylläpitoon

Opinahjo on verkkopalvelu, joka on erikoistunut talous- ja palkkahallinnon koulutuksiin. Kouluttajina toimivat alan ammattilaiset, ja uusia koulutuksia tulee useita joka kuukausi. Ajankohtaisten lakimuutosten ja päätösten seuraamisen lisäksi seuraamme alan trendejä, ja tuotamme tilaajillemme monipuolisesti materiaalia työn tueksi. Tutustu palveluumme täältä.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail