Presser: Mikko Siivola uskoo, että henkilöstön hyvinvointi parantaa asiakastyytyväisyyttä

Accountorin Mikko Siivola luotsasi Procountorin ja Tikonin yhteen ja siirtyy pian johtamaan konsernin HR-liiketoimintaa, Presser kertoo.

Presser: Mikko Siivola uskoo, että henkilöstön hyvinvointi parantaa asiakastyytyväisyyttäMikko Siivolaan on luotettu Accountorissa ja luotetaan edelleen, Presser kertoo. Tämän vuoden aikana Siivola on johtanut kahden Accountoriin kuuluvan yrityksen, Procountorin ja Tikonin, yhdistämistä. Sähköisen taloushallinnon ohjelmistotalot toimivat nyt uudella Finago-nimellä.

Siivola korostaa taloushallinnon sähköistymisen trendiä: ”Pk-yritykset osaavat tänä päivänä vaatia tilitoimistoiltaan tehokkaita ratkaisuja. Pian ei paperin ja Excelin avulla uusia asiakkaita enää saada saatikka entisiä pidetä”, Siivola kuvailee Presserille.

Sähköistys ja pilvipalvelujen käyttö yleistyvät vauhdilla. ”Accountorin pk-yritysohjelmistoilla palvellaan kymmeniätuhansia asiakkaita ja uusiakin tulee kuukausittain satoja”, Siivola kertoo.

Ihmiset ensin

Accountorin johtoryhmään kuuluvan Siivolan työsarka vaihtuu vuodenvaihteessa, kun konsernin HR-liiketoiminta ohjelmisto- ja palveluratkaisuineen siirtyy Siivolan vastuulle. Accountorin HR-ohjelmistotuotteet kattavat palkanlaskennan, henkilöstöhallinnon ja työvuorosuunnittelun. Konsernin HR-palvelut auttavat yrityksiä muun muassa rekrytoinnissa ja henkilöstön kehittämisessä.

Johtamisessa Siivola asettaa etusijalle ihmiset. Henkilöstön hyvinvointi parantaa myös asiakastyytyväisyyttä ja taloudellista tulosta. ”Kaksi perusarvoamme ovat kunnioitus ja luottamus”, Siivola toteaa ja nostaa esiin myös rohkeuden ja tulevaisuuden.

Vaikka Accountor hyödyntää paljon digitalisaatiota, Siivola painottaa Presserille ihmisten merkitystä sekä talon sisällä että asiakasrajapinnassa.

Siivola toimii vuoden loppuun asti Finagon toimitusjohtajana ja siirtyy 1.1.2018 Accountorin HR-liiketoimintojen johtajaksi.

Lähde: Presser

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail