Opiskele taloushallinnon ammattilaiseksi verkossa

Taloushallinnon ammattilaiseksi voi nyt opiskella täysin verkon välityksellä joustavalla aikataululla työn ohessa.

Opiskele taloushallinnon ammattilaiseksi verkossa


Opinahjo ja Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Aikuiskoulutus ovat aloittaneet tänä syksynä verkossa suoritettavan taloushallinnon ammattitutkinnon. Ensimmäiset opiskelijat aloittivat 2.10.2017. Uusi haku on käynnissä 12.1.2018 asti.

”Ensimmäiset opiskelijat ovat nyt aloittaneet ammattitutkinnon suorittamisen. Kaikki tutkinnon osa-alueet ja niihin kuuluvat koulutukset ovat katsottavissa joko webinaarina tai tallenteena, ja näin ollen ovat sovitettavissa opiskelijan aikatauluun joustavasti. Jokaiselle rakennetaan oma opintopolku tutkinnon perusteiden rajoissa”, kertoo Opinahjon maajohtaja Linda Paasikallio-Kari.

Nonstop-malli mahdollistaa aloituksen vuoden ympäri

Verkossa toteutettava opiskelu mahdollistaa nonstop-mallilla aloituksen joustavasti vuoden ympäri sijainnista riippumatta. Myös työn ja opiskelun yhdistäminen helpottuu, kun opiskelija ei ole sidottu tiettyihin koulutuspäiviin. Seuraava tutkinnon aloituspäivä on jo tammikuussa – haku päättyy 12.1.2018.

Taloushallinnon ammattitutkinto mahdollistaa näyttöjen ja verkkokoulutuksen avulla mitä parhaiten uuden oppimisen työnteon ohella. ”Enää ei ole merkitystä missä tai milloin opiskelee. Tämä on myös työnantajan etu, sillä kouluttautuminen on helpompi yhdistää osaksi työpäiviä”, muistuttaa Paasikallio-Kari.

Toteutuksessa on kaksi suuntautumisvaihtoehtoa: kirjanpitäjän sekä talousassistentin osaamisala. Tutkinnon suorittaja saa käyttöönsä Aikuiskoulutuksen asiantuntijuuden ja tutkinto-osaamisen sekä Opinahjon Akatemian yli 220 verkkokoulutusta ja sähköisen oppimisympäristön.

Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona, eli opiskelija näyttää osaamisensa aidoissa työtehtävissä. Tutkinnon suorittaminen kestää noin vuoden.

Lue lisää verkkotutkinnosta sekä hakuohjeista

Lisätietoa

Linda Paasikallio-Kari, maajohtaja, Opinahjo Oy, linda-paasikallio-kari@opinahjo.fi, 041 5055 784

Minna Lähdeaho, projektipäällikkö, Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Aikuiskoulutus, minna.lahdeaho@businesscollege.fi, 044 775 6376

Hoida yrityksesi taloutta reaaliajassa

Opinahjo tekee yhteistyötä Accountor-konserniin kuuluvan Finagon kanssa. Finagon Procountor- ja Tikon-ohjelmistot tarjoavat kattavia sähköisen taloushallinnon ratkaisuja yritys- ja tilitoimistoasiakkaille. Lue lisää osoitteessa www.finago.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail