Opinahjo tarjoaa uutuutena studiopalveluita

Sisällytä videot osaksi yrityksen toimintaa.

Opinahjo tarjoaa uutuutena studiopalveluita


Opinahjo tarjoaa studiopalveluita yritysten käyttöön. Studiomme on varustettu korkealaatuisilla ammattilaislaitteilla, ja osaava henkilökuntamme varmistaa laadukkaan toteutuksen. Opinahjon studio mahdollistaa niin markkinointivideoiden, järjestelmäkoulutusten kuin webinaarienkin teon.

Videoiden merkitys niin yritysten markkinoinnissa kuin muussakin tekemisessä on ollut nousussa jo pitkään, eikä niiden suosiolle näy loppua. Pelkästään Facebookissa videot keräävät noin 8 miljardia katselukertaa joka päivä, ja suomalaisten suosikki YouTube on entistä tehokkaampi alusta potentiaalisen kohdeyleisön saavuttamiseen.

Video on tehokas, nykyaikainen ja kustannustehokas tapa kertoa asiakkaille yrityksen tuotteista ja palveluista. Videon avulla voi herättää huomiota, sitouttaa ja kertoa havainnollistavasti järjestelmän tai palvelun ominaisuuksista. Videoiden avulla voi saavuttaa helposti laajoja kohdeyleisöjä ja mikä parasta: kertoa yrityksen tarinan.

Opinahjo – kustannustehokas valinta videotuotannoissa

Opinahjon studio sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä, Kampin Autotalossa, joten meille on helppo tulla. Oletko kiinnostunut videotuotannosta? Lue lisää tarjoamistamme mahdollisuuksista!

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail