Muistilista tulorekisteriin valmistautuvalle

Katso Opinahjon kolumnisti Riikka Lehtisen muistilistasta toimet, jotka tulee suorittaa ennen vuodenvaihdetta ja mihin tulisi kiinnittää huomiota jo nyt.

Muistilista tulorekisteriin valmistautuvalle


Tulorekisteri puhuttaa, ja syystäkin. Kyseessä on yksi palkkahallinnon suurimmista muutoksista, ja se tulee näkymään etenkin uudessa ilmoitustahdissa ja siten koko tekemisen rytmittämisessä. Suuren muutoksen ja informaatiotulvan keskellä voi olla vaikea hahmottaa, mitä kaikkea pitäisi tehdä ennen tulorekisterin käyttöönottoa, eli 1.1.2019.

Jos olet epävarma siitä, oletko valmistautunut tulorekisteriin riittävästi, lue Opinahjon kolumnisti Riikka Lehtisen muistilistan tulorekisteriin valmistautuville. Tekstissään hän käy läpi ne toimet, jotka tulee suorittaa ennen vuodenvaihdetta ja mihin tulisi kiinnittää huomiota jo nyt.

Lataa muistilista täältä!

Opinahjo – ammattitaitosi ylläpitäjä

Opinahjo on verkkopalvelu, joka tarjoaa koulutuksia talous- ja palkkahallinnon ammattilaisille. Aina ajankohtaisten koulutusten lisäksi tuotamme muuta materiaalia ammattitaidon ylläpitoon, esimerkiksi kuukausittain sivuillemme kirjoittaa kolme kolumnistia, joista Riikka Lehtinen on yksi. Tutustu palveluumme!

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail