Monta syytä hankkia toiminnanohjaus pilvestä

Accountor Enterprisen Sami Lahtinen paljastaa, miksi toiminnanohjausjärjestelmä kannattaa hankkia pilvipalveluna.

Monta syytä hankkia toiminnanohjaus pilvestä


Liiketoimintaprosesseja ohjaava toiminnanohjaus- eli ERP-järjestelmä on yrityksen sydän, Customer Success Manager Sami Lahtinen toteaa Accountor Enterprisen blogissa. Lahtisen mukaan Microsoftin ja Oraclen panostukset pilviteknologiaan ovat vaikuttaneet siihen, että ERP-ratkaisut ovat siirtymässä paikallisilta palvelimilta online-ympäristöön. Pilvipalvelujen suosio on kasvattanut niiden tarjontaa.

Mitä syitä yrityksellä on hankkia pilvipohjainen ERP-järjestelmä? Pilviteknologian etuja ovat mm. käyttöönoton helppous sekä selkeät ja ennustettavat kustannukset. Modulaaristen palvelujen sisältöä voidaan muokata ketterästi tarpeen mukaan.

”Implementoinnin ketteryydestä kertonee Panorama Consultingin tekemä tutkimus ERP-järjestelmien käyttöönotoista, joka osoitti, että keskimäärin ERP-järjestelmän käyttöönotto kustantaa noin 5% yrityksen liikevaihdosta. Täysin pilviteknologiaan pohjautuvan Oraclen NetSuiten vastaava luku on 2,8%, jolloin parhaassa tapauksessa implementoinnissa säästetään satoja tuhansia, ellei miljooniakin euroja”, Lahtinen korostaa.

ERP-pilvipalvelulisenssit sisältävät ohjelmiston ja tietokannan käyttöoikeudet ja päivitykset, järjestelmän ylläpidon, varmuuskopioinnin sekä tietoturvan.

”Pilvipalveluna tuotettu ERP mahdollistaa kannattavamman, tietoturvallisemman ja luotettavamman liiketoiminnan harjoittamisen, mikä auttaa yritystä keskittymään oman ydinliiketoimintansa pyörittämiseen ja asiakkaiden palvelemiseen”, Lahtinen summaa.

Lue Accountor-konsernin blogeja.

Lähde: Accountor Enterprise Solutions

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail