Lukijat saavat ilmaista tunteitaan Parempi Bisnes -verkkolehdessä

Verkkolehden lukijat voivat ilmaista tunteitaan anonyymisti ja nähdä myös muiden lukijoiden tunnereaktiot.

Lukijat saavat ilmaista tunteitaan Parempi Bisnes -verkkolehdessä


Parempi Bisnes -verkkolehti on ottanut käyttöön digitaalisen ratkaisun lukijoidensa tunnekokemusten mittaamiseen ja analysoimiseen. Tieteelliseen tutkimukseen perustuva tunneteknologia kattaa ihmisen monimuotoisen tunneavaruuden kokonaisvaltaisella tavalla.

”Kaikki tunteet ovat sallittuja ja niiden rakentava ilmaiseminen oikeutettua. Verkkolehden sisältöön liitetty tunnesovellus mahdollistaa tunteiden ilmaisemisen ja paljastaa myös toisten lukijoiden tunnereaktiot. Henkilöitä ei tunnisteta. Pilvipalvelu analysoi ja raportoi tunnedataa lähes reaaliajassa lukijoiden paremman ymmärtämisen ja toimitustyön kehittämisen tueksi”, Parempi Bisnes -verkkolehden päätoimittaja Timo Järvinen kertoo.

”Haluamme kertoa Accountorin julkaisemassa Parempi Bisnes -verkkomediassa hyviä uutisia ja rohkaisevia tarinoita lukijoidemme iloksi ja hyödyksi. Katsomme tulevaisuuteen optimistisesti. Emme välttele vaikeita aiheita – lähestymme niitä ratkaisukeskeisesti. Lukijoiden tunteiden mittaaminen paljastaa osaltaan, miten hyvin verkkolehti onnistuu tehtävässään”, Accountor-konsernin brandi- ja viestintäjohtaja Markku Tuominen sanoo.

NayaDaya® on digitaalinen ratkaisu henkilöstön, asiakkaiden, oppilaiden ja opiskelijoiden tunnekokemusten ja emotionaalisen sitoutumisen mittaamiseen, analysoimiseen ja kehittämiseen. Ratkaisua on pilotoitu Mediatalo Keskisuomalaisen kaupunkimedioissa ja Ylessä sekä useissa kouluissa.

Innovaation takana oleva NayaDaya Oy on sopinut yhteistyöstä Accountor HR Solutions Oy:n kanssa teknologian hyödyntämiseksi henkilöstökokemusten mittaamisessa. Lue lisää…

Accountor HR Solutions on osa Accountor-konsernia. Verkkolehden päätoimittaja Timo Järvinen on myös tunneteknologiaa kehittävän startup-yritys NayaDaya Oy:n perustaja.

Verkkolehden lukijat voivat ilmaista tunteensa myös tätä artikkelia kohtaan alla olevan sovelluksen avulla.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail