Lomalta paluu – teemakokonaisuus

Opinahjon koostaman maksuttoman teemakokonaisuuden avulla laskeudut lomalta sujuvammin arkeen.

Lomalta paluu – teemakokonaisuus


Pitkän loman jälkeen työrytmiin paluu saattaa osoittautua haasteelliseksi. Koulutus käsittelee miten töihin paluuseen liittyviä tunteita tulisi käsitellä, miten päästä sujuvasti takaisin työrytmiin ja kuinka tärkeää työhyvinvointi on jaksamisen kannalta. On myös hyvä muistaa, että lomalta paluun hetki on aina mahdollisuus työn kehittämiseen!

Maksuton kokonaisuus sisältää:

Webinaari: Loman jälkeen takaisin työrytmiin 15.8.17 klo 13-14
Kouluttajana toimii yritysvalmentaja Jari Oinonen. Asiakkaat kuvaavat Jarin valmennustyyliä rentona, vuorovaikutteisena ja ryhmän tarpeisiin joustavana. Jaria on kiitelty erityisesti osallistavasta, innostavasta, oivalluttavasta ja arkilähtöisestä valmennustyylistä.
Artikkeli: Talous- ja palkkahallinnon ammattilaisten stressinhallinta, kirjoittajana työterveyspsykologi, työnohjaaja Maaret Punto
Asiantuntijapuheenvuoro: Taloushallinnon ammattilaisten paineet työssä
Artikkeli: Työkyvyttömyys vuosiloman aikana

Ilmoittautuessasi mukaan verkkoesittelyyn, saat kokonaisuuden osat suoraan sähköpostiisi.

Ilmoittaudu!

Opinahjon verkkokoulutusten avulla ylläpidät ammattitaitoasi helposti

Opinahjo on erikoistunut kouluttamaan talous- ja palkkahallinnon ammattilaisia. Akatemiamme koostuu 150:stä eri koulutuksesta yli 50:ltä eri kouluttajalta. Lue lisää!

Kohti sähköistä talous- ja palkkahallintoa

Opinahjo tekee yhteistyötä Accountor-konserniin kuuluvien ohjelmistotoimittajien, Procountorin ja Tikonin, kanssa. Yhtiöt kehittävät ja tarjoavat edistyksellisiä talous- ja palkkahallinnon ratkaisuja yrityksille, yhteisöille ja tilitoimistoille. Jos haluat sähköistää ja automatisoida talouden hoitoa ja palkanlaskentaa tuhansien asiakkaiden käytössä koetelluilla työvälineillä ja pilvipalveluilla, lue lisää osoitteista http://www.procountor.com ja http://www.tikon.fi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail