Laki tulotietojärjestelmästä astunut voimaan 16.1.2018

Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön ensi vuonna.

Laki tulotietojärjestelmästä astunut voimaan 16.1.2018


Laki tulotietojärjestelmästä on astunut voimaan 16.1.2018. Tasavallan presidentti vahvisti lain 12.1.2018. Tulotietojärjestelmä, eli kansallinen tulorekisteri, otetaan käyttöön 1.1.2019, mutta vain raportointitarkoituksiin. Käyttö laajenee asteittain etuusasioihin, sekä reaaliaikaiseen verotukseen.

Verohallinto kertoo toteutuksen etenevän suunnitellusti. Maaliskuusta 2018 alkaen järjestelmätoimittajat pääsevät testaamaan rajapintoja yhteistyössä tulorekisterihankkeen kanssa. Alkuvaiheen testaustyössä ovat mukana Verohallinto, Kela, Työttömyysvakuutusrahasto, työeläkelaitokset ja ETK.

Artikkelin tuotti Opinahjo Oy, joka on osa Accountor-konsernia.

Hoida yrityksesi taloutta reaaliajassa

Opinahjo tekee yhteistyötä Accountor-konserniin kuuluvan Finagon kanssa. Finagon Procountor- ja Tikon-ohjelmistot tarjoavat kattavia sähköisen taloushallinnon ratkaisuja yritys- ja tilitoimistoasiakkaille. Lue lisää osoitteessa www.finago.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail