Kirjanpito ei ole tahdon asia

Kirjanpidon käsitteet voivat mennä aloittavalla yrittäjällä välillä solmuun, kun selvitettävää on paljon ja tekemistä riittää. Yksi asia on varmaa, kirjanpito ei ole tahdon asia.

Kirjanpito ei ole tahdon asia


Mitä kirjanpidolla tarkoitetaan? Onko tilinpäätös kaikille pakollinen? Mitä tietoja myyntilaskulla täytyy olla? Kuka on ALV-velvollinen? Mikä on YEL? Aloittelevan yrittäjän tai yritystoimintaa suunnittelevan kysymysviidakko on tiheä eikä maasto aina kovin helppokulkuinen.

Tuoreen yrittäjän mielessä pyörii tyypillisesti monia kysymyksiä. Vaikka erilaista ja -tasoista tietoa löytyy monesta lähteestä, kokonaiskuvan hahmottaminen saattaa olla hankalaa ja aikaa vievää.

Finago on koonnut maksuttoman oppaan, jonka avulla käsitteet vapautuvat solmusta. Oppaassa on selvitetty, mitä kirjanpidolla tarkoitetaan, mitä siihen sisältyy ja mitä termit tarkoittavat.

Lue lisää Finagon sivuilta. 

Finago on osa Accountor-konsernia.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail