Kesäaika kannattaa käyttää hyödyksi

eTaskun porukka on koonnut muutaman ajatuksen siitä, miten pienyritys tai -yrittäjä voi käyttää kesän hiljaiset kuukaudet edukseen.

Kesäaika kannattaa käyttää hyödyksi


Monilla toimialoilla kesäkuukaudet ovat parasta myyntisesonkia, jonka aikana taotaan iso osa koko vuoden tuloksesta. Paljon on kuitenkin myös täysin päinvastaisia esimerkkejä siitä, kuinka keskikesää kohti mentäessä liikkeen ovet eivät käy tai Google Analyticsin konversiokäyrä sukeltaa jälleen vuoden pohjanotkoonsa.

Syksyä ja kaupankäynnin vilkastumista voi tietysti odotella sormet ristissä riippumatossa löhöten, mutta kesän suvantovaihe tarjoaa myös loistavia mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen ja uusiin kokeiluihin.

Jos oma sesonki on kesän ulkopuolella, hiljaisemmat kuukaudet tuovat esimerkiksi hyvän tilaisuuden pysähtyä perusasioiden äärelle ja miettiä omaa yritystoimintaa isommassa mittakaavassa.

Lue vinkit eTaskun blogista.

Lähde: eTasku

eTasku on osa Accountor-konsernia.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail