Kasvuryhmä: Asko Schrey palkittiin Kultaisella Kuokalla

”Jokainen Kasvuryhmän tapaaminen on voimaannuttava”, Asko Schrey sanoi kiitospuheessaan Kasvuryhmän vuosittaisessa tapahtumassa.

Kasvuryhmä: Asko Schrey palkittiin Kultaisella Kuokalla


Suomalaista yrittäjyyttä ja kasvua edistävä Kasvuryhmä järjesti 31.10. Helsingin Musiikkitalolla KASKI-scaleup-tapahtuman, jossa yksi ryhmän jäsenistä sai tunnustuksen poikkeuksellisesta panoksesta yhteisön toimintaan. Kultaisen Kuokan sai Accountor-konsernin toimitusjohtaja Asko Schrey.

”Kultainen Kuokka luovutetaan inspiroivalle henkilölle, joka on aktiivisesti vienyt Kasvuryhmää eteenpäin. Lisäksi tämä henkilö on auttanut muita kasvuryhmäläisiä näiden omissa kasvuhaasteissa”, Kasvuryhmän hallituksen puheenjohtaja Ilkka Kivimäki kertoi.

Palkinnon luovutti Kuokan aiempi omistaja, Juustoportin Timo Keski-Kasari. Keski-Kasari esitti kiitoksensa siitä, että Schrey on kertonut avoimesti haasteistaan johtajana sekä siitä, että Schreyn ihmisläheiset arvot näkyvät koko organisaation toiminnassa.

”Jokainen Kasvuryhmän tapaaminen on voimaannuttava. Joko oppii lisää, tai sitten kuulee kaverin tekemän virheen, jota pystyy välttämään itse”, Schrey sanoi kiitospuheessaan. ”Olen ylpeä tästä kuokasta.”

Katso video Kultaisen Kuokan jaosta sekä haastattelu, jossa Asko Schrey puhuu unelmista ja visioista. ”Unelmien ja visoiden ero on siinä, että visiossa ymmärretään polku unelman saavuttamiseksi.”

Lähde: Kasvuryhmä, Vilja Hannula

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail