Kaipaatko uutta syksyyn? Opiskele taloushallinnon ammattitutkinto!

Haku on käynnissä 24.8.2018 saakka.

Kaipaatko uutta syksyyn? Opiskele taloushallinnon ammattitutkinto!


Kesälomien jälkeen moni kaipaa työhönsä jotakin uutta – ehkä haastavampia tehtäviä, tai muuten vain syvempää ymmärrystä. Opinahjon ja Business College Helsingin yhteistyössä järjestämässä taloushallinnon ammattitutkinnossa syvennät osaamistasi ja hankit osaamisellesi virallisen tutkintotodistuksen.

Opiskele paikasta ja ajasta riippumatta

Tutkinto suoritetaan täysin verkossa, joten voit opiskella juuri silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Näyttötutkinnon avulla laajennat omaa osaamistasi ja saat uusia näkökulmia työhösi. Tutkinto kestää noin vuoden, ja sen suorittaminen antaa oikeudet käyttää lähes koko Opinahjon koulutustarjontaa, perusasioista haastavampiin koulutuksiin.

Haku ammattitutkintoon on auki 24.8.2018 saakka. Koska tutkinto suoritetaan näyttöinä, hakijalla tulee olla työ- tai harjoittelupaikka tiedossa jo hakuvaiheessa. Lue lisää taloushallinnon ammattitutkinnosta Opinahjon verkkosivuilta.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail