Juridiikkaa käytännönläheisesti

Askarruttaako mieltäsi jokin juridinen kysymys? Accountorin yrityslakimies auttaa – varaa maksuton tapaaminen.

Juridiikkaa käytännönläheisesti


Minkä arvoinen yrityksesi on? Miten laadit toimivan osakassopimuksen? Entä miten muotoilet työsopimuksen? Miten hoidat verovalituksen? Miten teet alihankintasopimuksen, ja mitä vastuita on työn tilaajalla? Entä miten vasta voimaan astunut EU:n tietosuoja-asetus vaikuttaa yrityksesi toimintaan?

Kysymyksiä on paljon, ja oikeat vastaukset voivat olla kullan arvoisia.

”Tarjoamme yrityksille ja yrittäjille mutkatonta apua ajankohtaisten juridisten ongelmien ratkaisemiseen. Puolen tunnin mittainen ilmainen Skype-tapaaminen yrityslakimiehemme kanssa voi koskea esimerkiksi tietosuojaa, yritysjärjestelyjä, pääomasijoituksia, sopimuksia tai verotusta”, Accountorin lakiasianpäällikkö Anna-Maija Marjakangas kertoo.

Accountorin laki- ja veroasiantuntijat pureutuvat kanssasi monenlaisiin kiperiin kysymyksiin. Osaamistaan ja apuaan tarjoavat yrityslakimiehet Anton Meriluoto, Susanna Jaakkola ja Visa Koskiahde.

Tarkemmat ajankohdat ja lakimiesten osaamisalueet löydät täältä.

Varaathan itsellesi sopivan Skype-ajan viimeistään 17. syyskuuta!

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail