Jokainen pystyy johtamaan itseään

Työelämässä selviytyminen vaatii itsensä johtamisen taitoja.

Jokainen pystyy johtamaan itseään


Itseohjautuvuuden lisääntyessä monilla aloilla työntekijöiltä vaaditaan hyviä itsensä johtamistaitoja ja oman työnsä ohjaamista, HR4:n Junior Consultant Jannina Virtanen kirjoittaa blogipostauksessaan.

”Mutta mitä itsensä johtaminen sitten tosiasiassa on?” Virtanen kysyy. Itsensä johtaminen ei loppupeleissä ole mitään rakettitiedettä – kuka tahansa pystyy siihen niin halutessaan. Itsensä johtamisessa korostuukin tavoitteiden asetanta ja ponnistelu asetettujen päämäärien saavuttamiseksi. Ilman tavoitteita toiminnalla ei ole tarkoitusta.

Itsensä johtaminen on opittava ja kehitettävissä oleva taito, se ei ole Virtasen mukaan sidoksissa persoonallisuuteen. ”Riittää, että esimerkiksi asetat itsellesi jonkin tavoitteen, löydät tarvittavan sisäisen motivaation ja yksinkertaisesti alat elää sen mukaisesti”, Virtanen sanoo.

Lue koko blogikirjoitus ja Jannina Virtasen ohjeet HR4:n sivuilta.

Moderni työ vaatii uudenlaista johtamista, linjaa Elisa Oyj:n Helena Nousiainen (Director, IT+C Services) ja jakaa omat johtamisoppinsa HR4:n seuraavassa aamiaistilaisuudessa, joka järjestetään 12.6.2018 klo 8.00 – 11.00 ravintola Lasipalatsissa. Varaa paikkasi tästä.

HR4 on osa Accountor-konsernia.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail