Jatkuva oppiminen on avain menestykseen

Opinahjon uusi opas auttaa oppimisen kehittämisessä ja johtamisessa.

Jatkuva oppiminen on avain menestykseen


Jatkuva oppiminen on avain menestykseen, ja etenkin taloushallinnossa tämän oivaltaminen on entistä tärkeämpää. Jatkuvat muutokset lainsäädännössä ja toimintaympäristössä tuovat omat haasteensa jokapäiväiseen tekemiseen. Enää ei riitä, että osaa tehdä ohjeiden mukaan – on myös kyettävä kehittämään uusia toimintamalleja.

Kehittämisen edellytys on valmius oppia uutta. Ymmärrys siitä mitä, miten ja miksi halutaan oppia on tässä pääosassa. Opinahjon ja työelämän oppimisen asiantuntija Kirsi Kallion oppaasta saat näkökulmia oppimiseen sekä konkreettisia työkaluja oppimisen kehittämiseen. Taloushallinnon ammattilaisille suunnattu opas pureutuu oppimisen kehittämiseen niin henkilökohtaisella kuin yhteisönkin tasolla, ja tehtävien kautta pääset konkretisoimaan omia tavoitteitasi.

Lataa taloushallinnon ammattilaisen opas täältä.

Opinahjo – ammattitaitosi ylläpitäjä

Opinahjo on verkkopalvelu, joka on erikoistunut talous- ja palkkahallinnon koulutuksiin. Kouluttajina toimivat alan ammattilaiset, ja uusia koulutuksia tulee useita joka kuukausi. Ytimekkäät, 5-60 minuutin koulutukset tuovat helpotusta työntekoon, sillä löydät tarvitsemasi tiedot nopeasti ja luotettavasti yhdestä paikasta. Tutustu palveluumme täältä.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail