Isolta-kauppa vahvistaa Accountorin roolia pienyrittäjän arjessa

Pienyrittäjät vaikuttavat merkittävällä tavalla Suomen talouskasvuun.

Isolta-kauppa vahvistaa Accountorin roolia pienyrittäjän arjessa


Accountor-konserni ostaa enemmistöosuuden Isolta Oy:stä ja vahvistaa markkina-asemaansa taloushallinnon palveluntarjoajana. Vuonna 2003 perustetun Isoltan perustajaosakkaat jatkavat yhtiön johdossa ja vähemmistöosakkaina.

”Pienet, yhden tai muutaman hengen yritykset ovat merkittävä tekijä maamme talouskasvussa. Uusien yritysten ja sitä kautta innovaatioiden syntyminen on kansantaloudellisesti merkittävää. Kaupan avulla vahvistamme osaamistamme tässä markkinassa”, sanoo Accountorin SME-liiketoiminnan johtaja Catarina Lindahl.

”Isoltalla on vahva markkina-asema ja erinomainen tuntemus pienyrittäjien arjesta, ja tätä osaamista saamme nyt Accountoriin”, Lindahl lisää.

Isoltan Arkhimedes-laskutusohjelma on suunniteltu pienyrittäjien avuksi vaivattomaan laskuttamiseen, yrityksen yhteen tärkeimmistä perustoiminnoista. Laskutuksen ja asiakkuudenhallinnan ohjelmistoa käyttää kuukausittain yli 30 000 asiakasta.

”Palvelumme yrittäjille säilyvät entisellään, mutta Accountor-yhteistyön myötä voimme jatkossa tarjota kattavampia ratkaisuja. Integroimalla palvelumme tiiviisti taloushallinnon sähköisten ohjelmistojen kanssa voimme tarjota yksinyrittäjille, ammatinharjoittajille ja pienyrityksille uusia mahdollisuuksia päästä eroon manuaalisista työvaiheista”, Isoltan toimitusjohtaja Mikko Ilomäki sanoo.

Kaupan myötä Isolta Oy:sta tulee osa Accountorin SME -liiketoimintaa, johon kuuluvat tällä hetkellä sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja tarjoava Accountor Finago, talotekniikka-alan ohjelmistotalo Ecom sekä kuittien digitoimiseen erikoistunut eTasku. Kauppa ei vaikuta Isoltan palveluihin, vaan ne jatkuvat kuten tähänkin saakka.

Accountor-konsernin tarjonta pienyrityskentässä laajenee myös ulkomaisilla markkinoilla. Isolta toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Saksassa.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail