Hyödynnä big dataa Power BI:n avulla

Accountor Enterprisen Laura Tienvieri kertoo, miten big data kesytetään Microsoft Power BI:n avulla. 

Hyödynnä big dataa Power BI:n avulla


”Kaikki tarvittava liiketoiminnan tieto on harvoin samassa paikassa”, Accountor Enterprisen asiantuntija Laura Tienvieri muistuttaa yhtiön blogissa. Tienvierin mukaan raportoitavaa dataa on tyypillisesti useissa järjestelmissä. Tietolähteitä on sekä yrityksen sisällä että ulkopuolella. Verkossa on avoimia tietolähteitä, joita voidaan käyttää raportoinnin tukena.

Minkälaisilla työvälineillä big dataa pitäisi kerätä ja käsitellä? Tienvierin kokemuksen mukaan hyvän raportointi- ja analysointityökalun tunnusmerkkejä ovat helppokäyttöisyys, hyvät integrointimahdollisuudet, tietomallin vaivaton muokattavuus sekä hyvät raportointi- ja visualisointiominaisuudet.

”Hehkutusta tai ei, mutta Microsoftin Power BI täyttää kaikki nämä vaatimukset. Palaute asiakkailtamme ja Power BI -koulutuksiimme osallistuneilta on ollut ainoastaan positiivista. Koulutettavillemme syntyneisiin ahaa-elämyksiin on helppo yhtyä”, Tienvieri toteaa Accountor Enterprisen blogissa.

Miten toimenpiteitä Power BI:n käyttöönotto ja integrointi sekä tietomallin rakentaminen ja datan visualisointi edellyttävät?

Lue faktat Laura Tienvierin blogikirjoituksesta.

Osallistu Power BI -webinaariin 22.11.2017.

Accountor Enterprise Solutions on osa Accountor-konsernia.

Lähde: Accountor Enterprise Solutions

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail