Hygge sopii työpaikallekin

Tanskalainen termi hygge kuvaa jonkin asian tekemistä kiireettömästi, rennosti ja nautiskellen. Hygge-tyyliin voidaan rakentaa työyhteisöjäkin.

Hygge sopii työpaikallekin


HR4:n projektipäällikkö Veera Vestman vertaa blogipostauksessaan hyggeä ja työyhteisöjä.

”Tiimityön ja työyhteisötaitojen perustaa kannattaisi rakentaa samaan tapaan huolella tuunaten kuin omaan kotiin rakennetaan hyggeä. On yhteistä, avointa tilaa työelämän kämppisten eli kollegojen kanssa ja silti ymmärrys jokaisen omasta nurkasta eli erityisominaisuuksista.”

”Tunnelmaltaan kodikkaaseen kämppään tulevat vieraatkin mielellään käymään. Kun ensin näkee vähän vaivaa mukavuuden vuoksi, on helpompi tavoitella yhdessä niitä korkeampiakin päämääriä”, Vestman jatkaa.

Kaiken avain on viihtyminen. Hyvin yhdessä viihtyvä tiimi pystyy ottamaan vastaan muutoksia – myös niitä ikäviä – joustavammin ja toimii kimmoisana turvaverkkona silloin, kun tulee takkiin.

”Hienoinkin itseohjautuvuus ja hohdokas kasvuloikka saavutetaan vasta, kun työyhteisöllä on tarvittavat pelimerkit kasassa ja kaikilla on kivaa pelata yhdessä”, Vestman toteaa kirjoituksessaan.

HR4 on osa Accountor-konsernia.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail