Hiljaisuutta Facebookille

Äänieristettyjä puhelinkoppeja ja neuvottelutiloja valmistava Framery avasi vierailleen menestyksensä salaisuuksia, Accountor Enterprise kertoo.

Hiljaisuutta Facebookille


Suomalaisen Framery Oy:n onnistumisen edellytykset ja liiketoiminnan kehittäminen olivat keskiössä, kun noin 40 Accountor Enterprisen kutsumaa vierasta kokoontui syyskuun lopulla Tampereelle tutustumaan suomalaiseen menestystarinaan ja sitä tukevaan NetSuite-liiketoiminta-alustaan.

Framery Oy:n IT-manager Veikko Lindberg kertoi yhtiön nopeasta kasvusta ja nimekkäistä kansainvälisistä asiakkaista, joihin kuuluvat mm. Facebook, Twitter ja CNN. Lindbergin mukaan vain muutos on pysyvää – suunnittelupöydällä on jatkuvasti uusia kehitysideoita.

Framery kehittää liiketoimintaansa NetSuite-pilvipalvelun avulla. Ratkaisun toimittajan Accountor Enterprisen mukaan tulevissa suunnitelmissa ovat mm. CRM, puhelinkoppien sähköinen huoltokirja, toimittajien toimitusketjun digitaalinen ohjaus sekä AR-teknologian hyödyntäminen.

”Frameryllä tiedostettiin, että aiemmin käytössä ollut järjestelmä ei enää skaalautunut liiketoiminnan tarpeisiin, joten se täytyi korvata uudella. Etsittiin selainpohjaista, skaalautuvaa ja pilvipohjaista ratkaisua – NetSuite oli selkeä valinta. NetSuite on osoittautunut alustaksi, jonka tuella voimme kasvaa”, Lindberg kertoi vieraille.

Vieraat saivat tutustua Frameryn paperittomaan tehtaaseen. Showroomissa moderni design, raikkaat värit ja teknologian toiminnallisuus tekivät vaikutuksen. Tilojen testaus paljasti niiden hiljaisuuden monenlaisten äänten keskellä.

Framerylle myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto 2. marraskuuta 2017, Team Finland kertoo tiedotteessaan. Frameryn kasvu on ollut vauhdikasta, sillä yrityksen liikevaihto on kasvanut tänä vuonna 40 miljoonaan euroon, vuoden takaisesta 18 miljoonasta. Framery palkittiin vuoden tulokasyrityksenä.

Accountor Enterprise järjestää seuraavan maksuttoman NetSuite-live-tilaisuuden 12.12.2017 Helsingissä. Isäntänä toimii Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Katso Frameryn Veikko Lindbergin haastattelutallenne.

Katso osallistujien mielipiteitä Framery-vierailulta.

Accountor Enterprise Solutions on osa Accountor-konsernia.

Lähteet: Accountor Enterprise Solutions Oy, Team Finland

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail