Henkilöstön tunnekokemukset mitattavissa ja ymmärrettävissä kokonaisvaltaisesti

Accountor ja startup-yritys NayaDaya Oy tuovat markkinoille digitaalisen ratkaisun henkilöstön tunnekokemusten mittaamiseen ja analysointiin.

Henkilöstön tunnekokemukset mitattavissa ja ymmärrettävissä kokonaisvaltaisesti


Accountor HR Solutions Oy ja NayaDaya Oy ovat sopineet yhteistyöstä, joka tuo tieteelliseen tutkimukseen perustuvan tunneteknologian yritysten ja organisaatioiden henkilöstöhallintoon ja sisäiseen viestintään. Ratkaisu sisältää monikielisen sovelluksen tunteiden kontekstilähtöiseen ilmaisemiseen sekä älykkään pilvipalvelun tunnedatan ja big datan hyödyntämiseen.

Accountor HR Solutions Oy:n toimitusjohtaja Petri Kahisalon mukaan tunteilla on merkittävä vaikutus henkilöstön hyvinvointiin ja tuottavuuteen, asiakaskokemusten luomiseen sekä organisaatioiden menestymiseen.

”Vaikka tunteiden huomioiminen työelämässä on vahvassa nosteessa, työntekijöiden tunnekokemuksia kokonaisvaltaisesti mittaava ratkaisu on puuttunut. NayaDaya Oy:n uniikilla teknologialla ja erikoisosaamisella täytämme selvän tarpeen ja terävöitämme HR-ratkaisujamme”, Kahisalo sanoo.

Tyytyväisyys vain yksi tunteista

NayaDaya Oy:n CEO Timo Järvinen korostaa, että työntekijöiden tyytyväisyyttä mitataan monin tavoin, mutta tyytyväisyys on kuitenkin vain yksi ihmisen tunteista.

”Yhdessä Accountorin kanssa autamme organisaatioita ymmärtämään ja kehittämään henkilöstön monimuotoisia tunnekokemuksia. Työntekijöitä osallistava, sisäiseen viestintään ja intranet-palveluihin helposti liitettävä tunnesovellus ja pilvipalvelu mittaavat tunteita reaaliajassa – kuin sormi henkilöstön pulssilla”, Järvinen toteaa.

Suomessa kehitetty tunneteknologia rakentaa ymmärrystä, empatiaa ja myötätuntoa, jotka vaikuttavat positiivisesti henkilöstön sitoutumiseen ja motivaatioon, luovuuteen ja innovaatioihin, terveyteen ja hyvinvointiin, tiimityöhön ja johtamiseen, tehokkuuteen ja tuottavuuteen sekä asiakaspalvelun laatuun. Tunnedataa tieteellisen tutkimuksen avulla analysoiva pilvipalvelu paljastaa henkilöstön tunnekokemukset HR:lle, johdolle ja toisille työntekijöille anonyymisti, mutta silti läpinäkyvällä tavalla.

NayaDaya® on digitaalinen ratkaisu henkilöstön, asiakkaiden, oppilaiden ja opiskelijoiden tunnekokemusten ja emotionaalisen sitoutumisen mittaamiseen, analysoimiseen ja kehittämiseen.

Tunnesovellusta käytetään myös Parempi Bisnes -verkkolehdessä – lukijat voivat ilmaista tunteensa myös tätä artikkelia kohtaan alla olevan sovelluksen avulla. Lue lisää…

Accountor HR Solutions Oy on osa Accountor-konsernia.

Lue lisää NayaDaya Oy:stä.

Lue lisää Accountor HR:stä.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail