Hanki verovapaata tuloa marjastamalla

Ei-ammattimaisesti kerätyt marjat voi myydä verovapaasti.

Hanki verovapaata tuloa marjastamalla


Monen kesäsuunnitelmiin kuuluu marjastus – usein omiin tarpeisiin, mutta innokkaimmat keräävät reilusti yli omien tarpeiden. Innokkaiden marjastajien iloksi Verohallinto on linjannut, että itse poimittujen marjojen myynti torilla tai ravintolalle on verovapaata tuloa.

Edellytyksenä kuitenkin on, että marjojen poimiminen on harrastelijamaista ja satunnaista, ja marjat myydään sellaisenaan, eikä esimerkiksi hillotettuna. Verovapaus ei päde silloin, kun keräämisestä on tehty työsopimus tai poimitut marjat ovat viljeltyjä.

Pysy ajan tasalla Opinahjon ajankohtaiskatsausten avulla

Opinahjo on verkkopalvelu, joka kokoaa talous- ja palkkahallinnon uusimmat kuulumiset kätevästi yhteen paikkaan. Tarvitsit sitten tietoa palkanlaskennasta, verotuksesta tai vaikka investointilaskelmista, löydät sen kattavasta koulutustarjonnastamme!

Alan ammattilaisten pitämistä koulutuksista saat luotettavaa tietoa nopeasti – tutustu esimerkiksi ajankohtaiskatsauksiimme.

Psst: pääset katsomaan koulutuksia ottamalla ilmaisen kokeilujakson palveluumme.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail