Haku taloushallinnon ammattitutkinnon verkkototeutukseen nyt käynnissä

Noin vuoden kestävä koulutus on helppo suorittaa työn ohessa.

Haku taloushallinnon ammattitutkinnon verkkototeutukseen nyt käynnissä


Haluaisitko syventää osaamistasi, päästä etenemän nykyisissä työtehtävissäsi, tai hankkia osaamisellesi virallisen tutkintotodistuksen? Siinä tapauksessa Opinahjon ja Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Aikuisopiston yhteistyössä järjestämä taloushallinnon ammattitutkinto voisi olla juuri sinua varten!

Tutkinnon on aloittanut jo kaksi ryhmää, ja tutkintoa suorittava Taija Takanen kertoo haastattelussaan olevansa tyytyväinen verkko-opiskeluun. Työn ja opiskelun yhdistäminen on helppoa, ja hän uskoo saavansa tutkinnon suorittamisen jälkeen vastuullisempia tehtäviä, sekä ennen kaikkea itsevarmuutta töiden tekoon.

Mitä tutkinto sisältää?

Tutkinto kestää noin vuoden, ja se suoritetaan kokonaan verkossa. Tutkinto sisältää webinaareja, pienryhmätyöskentelyä sekä käytännön tehtäviä. Suuntautumisvaihtoehtoja on kolme: talousassistentin, kirjanpitäjän sekä palkanlaskijan osaamisalat. Ammattitutkinnon suorittaminen antaa oikeudet käyttää lähes koko Opinahjon koulutustarjontaa, perusasioista haastavampiin koulutuksiin.

Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona, joten opiskelijalla tulee olla työpaikka, jossa näyttöjä on mahdollista suorittaa.

Haku auki 22.4.2018 saakka

Haku ammattitutkintoon on auki 22.4.2018 saakka. Koulutusohjelmaan hyväksytyt voivat aloittaa opiskelun joustavasti jo toukokuun alusta. Lue lisää taloushallinnon ammattitutkinnosta Opinahjon verkkosivuilta.

Opinahjo – ammattitaitosi ylläpitäjä

Opinahjo on verkkopalvelu, joka on erikoistunut talous- ja palkkahallinnon koulutuksiin. Kattavasta koulutusvalikoimasta löytyy sekä pidempiä, ammattitaitoa syventäviä koulutuksia, että lyhyitä tietoiskuja, jotka helpottavat jokapäiväistä tekemistä. Opinahjolta löydät ajankohtaisimman tiedon nopeasti ja luotettavasti. Lue lisää Opinahjon palvelusta.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail