Duudsonien HP Parviainen iloitsee Roosa-nauhojen menestyksestä

Roosa nauha -kampanja, Posse ja puhujakeikat ovat pitäneet Duudsoneista tutun Hannu-Pekka ”HP” Parviaisen liikkeellä koko syksyn.

Duudsonien HP Parviainen iloitsee Roosa-nauhojen menestyksestä


Duudsonien HP Parviainen kertoo kuulumisiaan eTaskun haastattelussa. Parviaisen mukaan kulunut syksy on ollut hyvällä tavalla kiireinen. Duudsonit ovat olleet esillä viime kuukausina sekä Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjan että MTV3:lla pyörivän Possen kautta.

”Oli todella iso kunnia, kun meitä kysyttiin kampanjan lähettiläiksi. Roosa-nauhoja meni lopulta kaupaksi yli 350 000 kappaletta, ja näyttäisi siltä, että 1,8 miljoonan euron keräystavoite onnistuttiin rikkomaan”, Parviainen kertoo eTaskulle.

Lokakuun lopussa molemmat teemat laitettiin samaan pakettiin, kun Possen erikoislähetyksessä vietettiin Roosa nauha -iltaa.

Rabbit Films kasvaa ja kansainvälistyy

Rabbit Filmsin tuotantoja pyörii televisiossa parisenkymmentä. Lisäksi yhtiö on panostanut kansainvälistymiseen. Marraskuun alussa uutisoitiin, että Maikkarilta tuttu Huippujengi-formaatti on myyty Googlen omistamalle YouTube Red –suoratoistopalvelulle. Suomalaista tv-formaattia ei ole aiemmin myyty isolle jenkkikanavalle siten, että suomalaisyritys myös tuottaa ohjelmaformaatin.

Duudsoneiden Jarno Laasalan perustamalla tuotantoyhtiöllä on ollut toimisto Los Angelesissa jo muutaman vuoden ajan, mutta yrityksen toiminta on laajentunut tasaisesti ennen sitäkin.

”Yrityksen taannoisella kevätretkellä huomasi konkreettisesti, kuinka Rabbit-perhe on kasvanut. Jarnon yhden miehen firmasta on vuosien aikana tullut reilun 20 työntekijän yritys, ja siihen päälle tulevat vielä tuotannoissa mukana olevat freelancerit”, Parviainen sanoo eTaskulle.

Tuhansia kilometrejä tien päällä

Rabbit Filmsin nykyisellä osakkaalla HP Parviaisella on myös oma yritys. Parviaiselle yrittäjyys tarkoittaa muutakin kuin tv-tuotantoja. Yrittäjyys, unelmiin uskominen ja koulukiusaamisen vastustaminen kuuluvat teemoihin, joista Parviainen ja muut duudsonit ovat viime vuosina puhuneet ympäri Suomea.

Projektityöt vievät miestä jatkuvasti uusiin paikkoihin – Parviaisen yleisin työpiste on auton ratin takana.

”Reppu ja reissumies –henkistä hommaahan tämä usein on. Kiireisimpinä viikkoina tulee ajettua muutama tuhat kilometriä, mutta sama juttuhan se toki on kaikilla keikkatyöläisillä”, Parviainen kuvailee.

eTasku oivallinen matkakaveri

Vaikka Parviaisen arki ei ole tavanomaista, yrittäjyyden rutiineja ei hänkään pääse pakoon. Parviainen laskuttaa työnsä oman yrityksensä kautta, joten kuittirumba on tuttua touhua. Aiemmin Parviaisella oli tapana säilöä kuittikokoelmaansa reissurepun taskussa.

”Jälkikäteen jouduin kuitenkin usein selaamaan kalenteria taaksepäin ja miettimään, mihin tapahtumaan mikäkin kuitti liittyi. Kun törmäsin eTaskuun ja katsoin, että tilitoimistolla on yhteydet kunnossa, niin systeemi oli näppärä ja nopea ottaa käyttöön”, Parviainen toteaa.

eTasku on helpottanut kuittien ja matkalaskujen käsittelyä myös ulkomaille suuntautuvilla kuvausreissuilla.

”Tyypillisimmin kuitteja kertyy matkakuluista, hotelliöistä ja materiaalihankinnoista – kyllähän näitä aina riittää. Nyt kuittiasiat voi kuitenkin unohtaa kuvan ottamisen jälkeen”, Parviainen korostaa eTaskulle.

eTasku on osa Accountor-konsernia. Lue lisää kätevästä eTasku-sovelluksesta.

Lähde: eTasku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail