Digitalisaatio vapauttaa urheiluseurat yleishyödylliseen työhön

”Sähköisten palvelujen avulla urheiluseurat voivat keskittyä entistä paremmin kansalaisten hyvinvointia edistävään työhönsä”, Accountor Softwaren Tom Lesonen korostaa.

Digitalisaatio vapauttaa urheiluseurat yleishyödylliseen työhön


Urheiluseurat kehittävät olennaisella tavalla ihmisten terveyttä, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Suuri osa etenkin lapsista ja nuorista harrastaa tai kilpailee urheiluseuroissa.

Seurojen toiminta sisältää perinteisen talkootyön rinnalla yhä enemmän yritysmäisiä piirteitä. ”Urheiluseurat tuottavat jäsenilleen maksullisia palveluja ja kamppailevat arjessaan samojen haasteiden kanssa kuin yritykset”, asiakaspalvelupäällikkö Tom Lesonen Accountor Software Oy:stä korostaa.

Yritysten ratkaisut soveltuvat myös urheiluseuroille

Accountor-konserniin kuuluvassa Accountor Softwaressa uskotaan, että yritysten käyttämät digitaaliset ratkaisut ja palvelut voivat helpottaa merkittävällä tavalla urheiluseurojen toimintaa.

”Urheiluseuran keskeiset prosessit voidaan yhdistää kokonaisvaltaiseksi digitaaliseksi toimintaympäristöksi yksinkertaisella ja kustannustehokkaalla tavalla. Ennakoitava kuukausimaksu helpottaa budjetointia ja sisältää kaiken tarvittavan ilman ikäviä yllätyksiä”, Lesonen toteaa.

Nykyaikaisiin pilvipalveluihin perustuva yhteenliitetty ratkaisu voi sisältää urheiluseuran jäsenpalvelun ja viestinnän, laskutuksen, sähköisen taloushallinnon, tapahtumien hallinnan ja ilmoittautumisen, tilojen ja vuorojen varauksen sekä raportoinnin johdolle. Palvelupaketti yhdistää Taikala Oy:n kehittämän myClubin sekä Accountor-konsernin ratkaisut ja palvelut. Modulaarinen kokonaisuus mukautuu ketterästi seurakohtaisiin tarpeisiin.

Jäsenpalvelun, laskutuksen, kirjanpidon ja kulujen hallinnan kattava peruspaketti maksaa urheiluseuralle alle 200 euroa kuussa.

”Suomessa on tuhansia urheiluseuroja, jotka joutuvat käyttämään liikaa voimavaroja käsityötä vaativiin rutiineihin. Pyrimme vapauttamaan seuroissa toimivien ihmisten aikaa siihen yhteiskunnallisesti arvokkaaseen toimintaan, joka palvelee meitä kaikkia”, Lesonen summaa.

Lisätiedot:
Tom Lesonen, Head of Customer Services, Accountor Software Oy, puh. 0400 245 336, tom.lesonen[at]accountorsoftware.fi

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail