Accountor ja YIT palkkahallinnon yhteistyöhön Venäjällä

Accountor vastaa jatkossa YIT:n yli 1 300 työntekijän palkkahallinnosta Venäjällä.

Accountor ja YIT palkkahallinnon yhteistyöhön Venäjällä


Talous-, HR- ja lakipalveluita tarjoava Accountor ja YIT aloittavat yhteistyön Venäjällä 1.9.2018 lähtien, kertoo Accountor tiedotteessaan.

Suomen suurin rakennusyhtiö YIT on merkittävä toimija Pohjois-Euroopassa ja toiminut yli 50 vuotta Venäjällä, jossa se on suurin ulkomainen yritys asuinrakentamisen sektorilla.

Accountor on yksi suurimmista ulkoistuspalvelujen tarjoajista Venäjällä, sekä suurin talous- ja palkkahallintopalvelujen tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Se on toiminut Venäjällä vuodesta 1992 ja tarjonnut taloushallinto-, HR- ja lakipalveluiden ulkoistusta, jonka avulla asiakkaat voivat keskittyä liiketoimintansa kehittämiseen.

”On hienoa edelleen syventää yhteistyötä kahden alansa johtavan suomalaisyrityksen välillä. Kummatkin ovat erittäin kokeneita Venäjän markkinoilla ja sitoutuneita pysymään maassa”, sanoo Accountor Venäjän toimitusjohtaja Timo Matinpalo tiedotteessa.

”Olemme iloisia saadessamme Accountorin kumppaniksemme ja varmoja sujuvasta palkkahallinnon yhteistyöstä tulevaisuudessa. Tiettyjen tehtävien, kuten palkkahallinnon, ulkoistaminen on meille hyvä tapa tehostaa toimintaa”, kommentoi YIT:n Asuminen Venäjä -segmentin johtaja Teemu Helppolainen tiedotteessa.

Lähde: Accountor

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail