Uusi urheilullinen harrastus hakusessa?

GoExpo esittelee lajeja perusliikkujille ja rämäpäille – tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua yli 50 eri lajiin vikellyksestä alpakka-agilityyn.

Uusi urheilullinen harrastus hakusessa?


Eri lajien kokeilupisteissä kaiken ikäiset liikkujat pääsevät ammattilaisten ohjauksessa uusien lajien maailmaan, luvataan Messukeskuksen tiedotteessa.

Perinteiset lajit pitävät pintansa – juoksulle ja pyöräilylle on omat ohjelma-alueet, joissa keskustellaan mm. työmatkapyöräilystä ja pyöräretkeilystä. Palloilulajeissa messuohjelmaan kuuluvat erilaiset tarkkuusheitto ja -lyöntipisteet sekä kisailut.

Golfaajille messujen erilaiset lähipeliradat ja uutuusmailojen testialue antavat osviittaa siitä, ovatko pelitaidot talven jäljiltä ruosteessa. Aloittelija pääsee kokeilemaan erilaisia lyöntejä chippauksesta puttaamiseen.

BMX-pyöräily, hip hop -tanssi, alpakka-agility ja kuplafutis kuuluvat messujen vauhdikkaimpiin testattaviin lajeihin. Rohkeutta ja taitoa voi koetella myös tankotanssissa, SUP-lautailussa, capoeirassa, karnevaalisambassa ja voimistelussa. Ratsastussimulaattorissa voi kokeilla laukkaamista ja talutusratsastuksessa sekä aikuiset että lapset pääsevät oikean hevosen tai ponin selkään.

Haastavimmat lajit esitellään näytöksissä, joissa alan parhaat taiturit pistävät parastaan.

GoExpo järjestetään 2.–4.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

Lähde: STT, Messukeskuksen tiedote

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail