Teekkarin toteutunut unelma nappasi yrittäjäkilpailun voiton

Suomen EY Entrepreneur of the Year 2018 -kilpailun voittaja on innovatiivinen ja ennakkoluuloton oman tiensä raivaaja.

Teekkarin toteutunut unelma nappasi yrittäjäkilpailun voiton


Tamperelaisen Framery Oy:n Samu Hällfors vei viime viikolla jaetun Suomen EY Entrepreneur of the Year 2018 -yrittäjäkilpailun voiton ja lähtee Monacoon yrittäjyyden MM-kisoihin, kerrotaan EY:n tiedotteessa.

Voittajan valinnut tuomaristo vakuuttui Hällforsin menestystarinasta, joka sai alkunsa kahden teekkarikaveruksen kesäprojektista ja on edennyt globaaliksi alansa pioneeriyritykseksi ja markkinajohtajaksi. Viime viikolla Finlandia-talossa järjestetyssä juhlagaalassa jaettiin myös kolme muuta yrittäjäpalkintoa sekä palkittiin yleisöäänestyksessä eniten ääniä saanut kasvuyrittäjä.

EY Entrepreneur of the Year 2018 -voittaja Samu Hällfors on luotsannut vuonna 2010 perustettua Framery Oy:tä menestyksekkäästi. Framery suunnittelee ja rakentaa toimistoympäristöön äänieristettyjä tiloja, kuten puhelinkoppeja ja neuvottelutiloja, joiden avulla työnteosta tulee tehokkaampaa ja jotka tutkitusti lisäävät myös työntekijöiden onnellisuutta. Tamperelaisesta autotallista lähtenyt liiketoiminta on kasvanut kahdeksassa vuodessa alansa globaaliksi pioneeriksi, joka hallitsee 58 prosentin markkinaosuutta maailmanlaajuisesti. Yhtiön viime vuoden liikevaihto oli liki 40 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli yli 200 henkilöä.

”Samu Hällfors ja Framery ovat vertaansa vailla oleva menestystarina teekkarin unelmasta globaaliksi kasvuyritykseksi”, toteaa kilpailun tuomariston puheenjohtaja, Enston hallituksen puheenjohtaja Marjo Miettinen tiedotteessa.

Voittonsa myötä Hällfors tulee edustamaan Suomea yrittäjyyden maailmanmestaruuskilpailussa Monacossa ensi vuoden kesäkuussa.

Palkituissa ennätysmäärä naisyrittäjiä

Gaalassa palkittiin myös Gugguu Oy:n Miia Riekki ja Anne Valli, joille myönnettiin Vuoden Nuori Yrittäjä 2018 -palkinto. Mantsinen Groupin Mia Mantsinen palkittiin puolestaan Vuoden perheyrittäjä 2018 -palkinnolla. Korkealaatuisia vaatteita ja tekstiilejä suunnittelevan ja markkinoivan BYPIAS´in Pia Erlund palkittiin Brändinrakentaja 2018 -erikoispalkinnolla.

”Samu Hällfors ja Framery ovat mahtava esimerkki meille kaikille. He ovat onnistuneet luomaan työelämän ja -tapojen murrokseen todella kansainvälisen tuotteen, joka viedään käsistä. Yksityisyyttä ja hiljaisuutta tarvitaan monitilamaailmassa ihan kaikkialla”,

”Kilpailukauden yhteenvetona voin todeta, että olemme saaneet kerrassaan loistavat voittajat ja tätä vuotta voidaan kuvata todelliseksi naisten läpilyönniksi. Kuka olisi kilpailukauden alkaessa uskonut, että valtakunnallisen loppukilpailun viidestä palkinnonsaajasta neljä ovat naisia?”, sanoo Suomen EY Entrepreneur of the Year -kilpailun johtaja Juha Hilmola EY:ltä.

Finaalissa ehdolla olleet muut yrittäjät olivat Accountor-ryhmän Asko Schrey, CAP-Groupin Pekka Kari, Finnish Design Shopin Teemu Kiiski, Forenomin Johannes Kangas, SuperParkin Juha Tanskanen sekä Vincitin Mikko Kuitunen.

Päätökset palkituista yrittäjistä teki riippumaton tuomaristo. Sen jäsenet edustavat kukin omien alojensa huippuasiantuntemusta ja kokemusta. Tuomaristo arvioi muun muassa yrittäjähengen, johtamisen, taloudellisten tulosten, strategian, toimintatapojen ja innovatiivisuuden lisäksi yrittäjän ansioita vastuullisemman ja paremman maailman rakentamiseksi.

EY Entrepreneur of the Year on arvostettu kansainvälinen tunnustuspalkinto menestyville yrittäjille.
Maailman ainoa kansainvälinen yrittäjäkilpailu, joka järjestetään kaikilla mantereilla yli 60 maassa alueellisella, kansallisella ja maailmanlaajuisella tasolla.

Lähde: EY:n tiedote

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail