Tähdet tuikkivat jalkapallon MM-kisoissa

Ronaldo ja Messi lunastivat piletit Venäjän lopputurnaukseen.

Tähdet tuikkivat jalkapallon MM-kisoissa


Tähtipelaajia palvovat jalkapallofanit voivat huokaista helpotuksesta, sillä lajin kirkkaimmat tähdet Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi raivasivat maajoukkueineen tiensä ensi vuoden MM-lopputurnaukseen.

Viime vuoden Euroopan mestari Portugali varmisti kisapaikkansa MM-Venäjälle voitettuaan kotikentällään Sveitsin 2–0.

Ronaldo jäi Lissabonissa B-lohkon viimeisessä karsintapelissään poikkeuksellisesti maalitta, mutta Portugalin voitto varmistui Sveitsin Johan Djouroun omalla maalilla ja hyökkääjä André Silvan toisen puoliajan 2–0-osumalla.

Sveitsi oli voittanut peräti yhdeksän edellistä karsintaotteluaan peräkkäin, mutta putki katkesi kiusallisessa paikassa. Sveitsillä on kuitenkin oljenkortena MM-kisoihin paikka jatkokarsinta.

– Emme teeskentele, että olisimme maailman parhaita, mutta pystymme laittamaan kampoihin mille tahansa joukkueelle, Portugalin ylpeä päävalmentaja Fernando Santos kertoi AFP:n mukaan.

Portugalin paremmuutta oli Estadio da Luz -stadionilla todistamassa myös popmusiikin kestotähti Madonna.

Ronaldon kanssa maailman parhaan pelaajan tittelistä vuosikausia mitelleen Lionel Messin pääsylippu MM-kisoihin varmistui, kun Argentiina haki Etelä-Amerikan lohkon viimeisessä karsintapelissään vieraissa 3–1-pakkovoiton Ecuadorista.

Aiemmin MM-kisapaikkansa lohkovoittajana oli varmistanut Neymarin tähdittämä Brasilia.

Lähde: STT, REIMA RAUTIAINEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail