Startup- ja pk-yritys – Hae mukaan RobotUnion- kiihdytysohjelmaan

Kiihdytyshankkeen tavoitteena on löytää, tukea ja rahoittaa innovatiivisia robotiikkahankkeita eri puolelta Eurooppaa.

Startup- ja pk-yritys – Hae mukaan RobotUnion- kiihdytysohjelmaan


Eurooppalainen RobotUnion valitsee 40 yritystä, jotka pääsevät kehittämään valmistus-, elintarvike- ja terveysteollisuuteen sekä julkiseen infrastruktuuriin liittyvää robotiikkaa. Startup- ja pk-yritykset voivat hakea 6–12 kuukautta kestävään kiihdytysprojektiin 3. heinäkuuta mennessä.

RobotUnion-kiihdytyshankkeen tavoitteena on löytää, tukea ja rahoittaa innovatiivisia robotiikkahankkeita eri puolelta Eurooppaa. Hanke tuo yhteen tutkimuskeskuksia, suuryrityksiä ja innovatiivisia startup- ja pk-yrityksiä, joille avautuu mahdollisuus hyödyntää yhdesä robotiikan ja tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia. Myös suomalaisilla Startup- ja pk-yrityksillä on mahdollisuus hakea mukaan RobotUnion-ohjelmaan.

Hakukierroksen päätteeksi valittu yritys saa korkeintaan 223 000 euroa käytettäväksi alkuvaiheen rahoitustarpeisiin. Parhaiten menestyville yrityksille on luvassa miljoonan euron lisäsijoitus, jonka jakavat Chrysalix Venture Capital ja Odense Seed & Venture.

Osallistujilla on käytössään myös laaja kansainvälinen verkosto tunnettuja mentoreita kuten Google, Airbnb, Ikea, Yahoo, Prisa ja Microsoft. Lisäksi mukana on valmistus-, elintarvike- ja terveysteollisuuden sekä julkisen infrastruktuurin aloilla toimivia johtavia yrityksiä MADE, Ferrovial Servicios, Arla Foods ja Fenin.

Teknologian tutkimuskeskus VTT toimii hankkeen teknisenä koordinaattorina ja johtaa yli puolta hankkeen toiminnoista yhteistyössä FundingBox-yhteisön kanssa, joka vastaa myös 1. hakukierroksesta. Rahoituksen lisäksi yritykset saavat teknistä tukea Euroopan johtavilta robotiikka-alan tutkimuslaitoksilta, joita ovat Teknologian tutkimuskeskus VTT, Danish Technological Institute DTI, TU Delft, Tecnalia ja PIAP.

Haku ohjelmaan.

Lähde: VTT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail