Ponsse on Suomen maineikkain yritys

Mielikuvat yrityksistä ovat parantuneet.

Ponsse on Suomen maineikkain yritys


Metsäkoneyhtiö Ponsse ylsi kärkeen Suomen maineikkaimman yrityksen mittauksessa. Kokonaispisteiden lisäksi Ponsse sai ennätyspisteet vastuullisuudesta ja uudistumiskyvystään, tiedottaa selvityksen toteuttanut T-Media.

Kakkostilalla oli peliyhtiö Supercell ja kolmantena hissivalmistaja Kone. Hyviä mainearvosanoja saivat myös Marimekko ja Elisa.

Heikkomaineisia yrityksiä olivat tutkituista yhtiöistä isoimman kolauksen kärsinyt Nordea, terveydenpalvelu- ja hoivayhtiö Attendo, tavaratalo Kärkkäinen sekä vaate-, kosmetiikka- ja kodintekstiiliyritys Hennes & Mauritz.

Kaiken kaikkiaan suomalaisten mielikuvat yrityksistä ovat parantuneet. Erityisesti arviot yrityksistä reiluina työnantajina ja vastuullisina toimijoina ovat selvityksen mukaan vahvistuneet.

– Näemme jatkuvalla syötöllä uutisia yksittäisten yritysten virheistä ja erityisesti eettisistä epäkohdista. Tästä tulee tunne, että yritykset eivät hoitaisi asioita kunnolla. Näin ei kuitenkaan ole, sanoo T-Median toimitusjohtaja Harri Leinikka tiedotteessa.

Hänen mukaansa kärjistynyt ilmapiiri saa yritykset huolellisemmiksi ja ne ovat alkaneet mitata ja johtaa mainettaan. Myös talouden hyvä vire auttaa.

– On helpompi olla reilu työnantaja, kun taloudellinen tilanne ei edellytä irtisanomisia, Leinikka sanoo.

Lähde: STT

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail