Mari Ravattinen ja Lauri Tähkä luovat mielen melodioita

Hyvinvointialan ammattilainen Mari Ravattinen ja karismastaan tunnettu laulaja Lauri Tähkä ryhtyivät läsnäolon, luovuuden ja rohkeuden lähettiläiksi. Kaksikon ihmisiä ja yrityksiä valmentava uusi yritys on nimeltään Mielen Melodiat.

Mari Ravattinen ja Lauri Tähkä luovat mielen melodioita


”Haluamme ravistella ihmisiä ja työyhteisöjä, jotka eivät osaa pysähtyä miettimään, mitä voisi tehdä toisin ja mistä voisi päästää irti. Tahdomme lisätä läsnäoloa, vuorovaikutustaitoja, luovuutta ja innostusta – kaikkea sitä, mitä nyt tarvittaisiin enemmän ”, Mielen Melodiat Oy:n toimitusjohtaja Mari Ravattinen visioi.

Ravattisen ja Lauri Tähkän perustama Mielen Melodiat palvelee asiakkaitaan kahdeksan viikon mittaisten verkkovalmennusten avulla. Ensimmäiset valmennukset suunnataan yksityisille ihmisille, sen jälkeen vuorossa ovat yritykset. Tuloksia seurataan yhteistyössä Saimaan ammattikorkeakoulun kanssa. On tärkeää, että yritysjohto näkee, miten harjoitteet todella vaikuttavat.

”Etsimme työyhteisöjen kanssa keinoja, joilla ihmiset pääsisivät hyödyntämään vahvuuksiaan ja intohimojaan. Lisäksi pyrimme parantamaan keskittymiskykyä. Muutaman minuutin tauko ja harjoituksen läpivieminen voi koota harhailevat ajatukset ja parantaa merkittävästi työn tuloksia”, Ravattinen sanoo.

Mielen melodiat yhdisti hyvinvointiyrittäjän ja muusikon

Miten Mari Ravattinen ja Lauri Tähkä päätyivät yhteistyöhön? ”Lauri kävi usein liikuntakeskuksessani”, Ravattinen kertoo. ”Kävimme keskusteluja suorituskeskeisyydestä, luovuuden ja läsnäolon tarpeesta, intuitiosta ja rohkeudesta. Innostuimme ideoimaan ja asiat lähtivät etenemään.”

Ravattinen on toiminut terveydenhuolto- ja hyvinvointialalla 17 vuotta. Ihmisten auttaminen sekä omat positiiviset kokemukset voimaannuttavista työkaluista antoivat uskallusta yhteisten ajatusten toteuttamiseen. Luovana johtajana toimiva Lauri Tähkä tuo mukaan ideansa, väkevän persoonansa ja vahvan läsnäolonsa.

”Ihmisten silmissä syttyvä into ja kiitokset siitä, mitä on oikeasti saatu aikaan antavat uskoa tähän työhön. Positiivista asennetta, yhteistyötä ja innovaatioita tarvitsevat yritykset, ihmiset ja koko Suomi. Yhdessä tekemisellä on valtava voima”, Ravattinen uskoo.

Lue lisää Mielen Melodioista ja katso Lauri Tähkän esittelyvideo täältä!

Timo Järvinen