Linda Liukas eurooppalaisten naisteknologiavaikuttajien Forbes-listalle

”Lista osoittaa, että myös aikuiset kaipaavat epätyypillisiä roolimalleja teknologia-alalle.”

Linda Liukas eurooppalaisten naisteknologiavaikuttajien Forbes-listalle


Lastenkirjailija Linda Liukas on päässyt eurooppalaisten naisteknologiavaikuttajien Forbes-listalle. Hän on ainoa listalle päässyt suomalainen, kertoo kustannusosakeyhtiö Otava.

Talouslehti Forbes listasi nyt ensimmäistä kertaa naisteknologiavaikuttajia. Listalla on kaikkiaan 50 vaikuttajaa. Linda Liukkaan saavutuksina lehti mainitsee muun muassa sen, että hän on ollut perustamassa Rails Girls -metodia, jolla opetetaan tytöille koodauksen alkeita.

– Työssäni puolustan pienten tyttöjen ja poikien oikeutta ymmärtää teknologistuvaa maailmaa, mutta Forbesin lista osoittaa, että myös aikuiset kaipaavat epätyypillisiä roolimalleja teknologia-alalle, Liukas kommentoi listalla pääsyä tiedotteessa.

– Juuri tässä ajassa on tärkeää nostaa esiin eurooppalaisia roolimalleja teknologia-alalla. Euroopalla on syvyyttä, historiaa ja ihmiskeskeisyyttä haastaa Kiinan ja Yhdysvaltojen tarjoama visio maailmasta, hän jatkaa.

Lähde: STT

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail