Kylmä kesä ei ole verottanut Särkänniemen, Linnanmäen ja Tykkimäen kävijämääriä

Kesän kylmät kelit eivät ole vähentäneet Särkänniemen ja Linnanmäen huvipuistojen kävijämääriä.

Kylmä kesä ei ole verottanut Särkänniemen, Linnanmäen ja Tykkimäen kävijämääriä


Linnanmäen toimitusjohtajan Pia Adlivankinin, Särkänniemen myyntijohtajan Jussi Jyringin ja Tykkimäen johtajan Sakari Pasasen mukaan huvipuistojen kävijämäärät ovat samankaltaisia kuin viime vuonna samaan aikaan.

”Juuri tällainen 18 astetta ja pilvistä on oikeastaan huvipuistosääksi ihan ideaali”, sanoo Adlivankin.

Hänen mukaansa Linnanmäen liikevaihto on tällä hetkellä jopa pari prosenttia viime vuotta edellä.

Jussi Jyringin mielestä Särkänniemelläkin on kävijöitä riittänyt kurjista keleistä huolimatta. Tämän hän uskoo johtuvan muun muassa uudesta Hype-nimisestä laitteesta ja lippuhinnoittelutavasta.

”Olemme vähän viime vuotta edellä (kävijämäärissä) johtuen juuri siitä, että on ollut näitä uutuuksia sun muuta, joten olemme olleet houkuttelevia ilmasta huolimatta.”

Tykkimäen huvittelupaketti koostuu kolmesta puistosta: huvipuisto Tykkimäestä, vesipuisto Aquaparkista ja uudesta sisäpuisto Actionparkista. Sakari Pasasen mukaan lokakuussa avattu sisäpuisto on paikannut vesipuiston kävijämääriä, jotka ovat kärsineet sateista.

”Nyt on puisto jokaiselle säätyypille. Kun on kylmää ja sateista, vesipuistossa ei tietenkään ole ketään, mutta sisäpuisto on täynnä.”

Linnanmäki on auki lokakuuhun asti, Särkänniemi puolestaan syyskuun alkuun. Tykkimäki lyö lapun luukulle elokuun lopulla.

Kaksi ensimmäistä huvipuistoa avattiin vapun tienoilla. Tykkimäki avattiin toukokuun puolivälissä.

Lähde: STT

 

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebooktwitterlinkedinmail