Isku saneeraa entisestä tehdaskiinteistöstä toimitilat vastuullisuutta arvostaville yrityksille

Accountorin Lahden toimipiste ja Parempi Bisnes -verkkolehti toimivat Isku Centerin huippumoderneissa tiloissa.

Isku saneeraa entisestä tehdaskiinteistöstä toimitilat vastuullisuutta arvostaville yrityksille


Isku-Yhtymä uudistaa täydellisesti Lahdessa sijaitsevan entisen tehdaskiinteistönsä. Rakennuksen vankkaan runkoon rakennetaan parhaillaan uusia toimitiloja, joiden viihtyvyys, tehokkuus ja energiatehokkuus edustavat tämän päivän parasta tasoa. Kiinteistön CO2-päästöt tulevat olemaan jopa 90 prosenttia pienemmät kuin vastaavissa rakennuksissa, kerrotaan tiedotteessa.

”Kiinteistön sydämeen asennetaan parhaillaan uutta energiajärjestelmää, joka yhdistää huippuluokan energiatalouden, hyvän sisäilman ja erittäin pienen hiilijalanjäljen. Me kutsumme tällaista kokonaisuutta energiaviisaudeksi. Se on vielä enemmän kuin energiatehokkuus”, Iskun laatu- ja ympäristöjohtaja Hanna Eskola sanoo tiedotteessa.

Yrityskeskus Isku Centerissä toimivat jo nyt muun muassa Iskun oma pääkonttori, Huurre, Netsecure, Accountor sekä Accountorin Parempi Bisnes -verkkolehti ja tunneteknologiaan erikoistunut yhteistyökumppani NayaDaya Oy.

Kiinteistössä toimivien yritysten ja koulutusalan vuorovaikutus tiivistyy syksyllä, kun Lahden Ammattikorkeakoulu LAMK siirtää kaiken toimintansa samaan osoitteeseen. Joukkoon ovat liittymässä myös Niemi ja CGI.

”Kehitämme Isku Centeristä Päijät-Hämeen vetovoimaisimman business campuksen ja kutsumme mukaan kaikki yritykset, jotka arvostavat inspiroivia tiloja, erinomaisia palveluita ja vastuullista toimintaa”, Hanna Eskola sanoo.

”Uskomme vahvasti siihen, että vastuullinen liiketoiminta on myös kannattavaa liiketoimintaa.”

Lähde: STT, Isku-Yhtymä

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail