Hävikkiviikko haastaa punnitsemaan ruokahävikin

Tänään alkanut Hävikkiviikko haastaa ravintolat punnitsemaan ruokahävikkinsä. Myös yksityishenkilöt voivat ilmoittautua mukaan kampanjaan.

Hävikkiviikko haastaa punnitsemaan ruokahävikin


Punnitushaasteen idea on, että yhden päivän aikana syntynyt ruokahävikki punnitaan sekä ennen Hävikkiviikkoa että teemaviikon aikana. Näin saadaan näkyväksi hävikin vähentämiseksi tehty työ. Haasteen tulokset julkaistaan teemaviikon jälkeen.

Hävikkiviikkoon voi osallistua myös mikä tahansa järjestö, yritys, organisaatio, työyhteisö tai yhdistys.

Teemaviikon järjestää Kuluttaja-lehti.

Lähde: STT

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail