Verkostokonsultti HR-projekteihin, HR4

HR4 hakee laumaansa verkostokonsulttia HR-projekteihin yhteistyökumppaniksi.

Verkostokonsultti HR-projekteihin, HR4


Ota loikka tulevaisuuden HR:ään! Olemme lauma innostuneita ja osaavia henkilöstötyön edelläkävijöitä, joilla on työkalupakissaan ainutlaatuinen yhdistelmä HR-palveluita. Tule luomaan kanssamme parempaa työelämää!

Verkostokonsulttina pääset tekemään vaikuttavaa HR-työtä mielenkiintoisissa projekteissa asiakasyrityksissämme eri toimialoilla. Teemme syvällistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja tuotamme asiakasorganisaatioissamme loistavaa henkilöstö- ja asiakaskokemusta. Verkostokonsulttina työskentelet HR4:n toimeksiannoissa HR4:n alihankkijana oman toiminimesi tai yrityksesi kautta. Projekteissa pääset osaamisprofiilisi mukaisesti esim. rakentamaan asiakkaiden HR-funktiota, työskentelemään henkilöstöpäällikkönä, HR-generalistina tai asiantuntijana tietyllä HR:n osa-alueella, joko osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti.

Katso mitä voimme tarjota sinulle ja kysy lisää Jennalta.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail