Opinahjon maksuton webinaari: Näin työaikalaki uudistuu vuonna 2018

Webinaari on 25.6. klo 13.

Opinahjon maksuton webinaari: Näin työaikalaki uudistuu vuonna 2018


Työaikalakia on muutettu viimeksi vuonna 1996, ja tässä ajassa työelämän tarpeet ovat muuttuneet hurjasti. Hallituksen tavoitteena on antaa esitys uudesta työaikalaista vuoden 2018 loppukeväällä. Suurimpana uudistuksena olisi ehdotuksen mukaan joustotyöaika ja sitä koskevat kysymykset. Myös työmarkkinoilla yleisiä, ns. nollasopimuksia, tulisi koskemaan uusi lainsäädäntö. Tässä maksuttomassa koulutuksessa käsittelemme käytännönläheisesti näitä työaikoihin tulevia uudistuksia.

Webinaari on maanantaina 25.6.2018 klo 13-14.

Osallistu webinaariin täällä!

Opinahjo – ammattitaitosi ylläpitäjä

Opinahjo on verkkopalvelu, joka on erikoistunut talous- ja palkkahallinnon koulutuksiin. Kouluttajina toimivat alan ammattilaiset, ja uusia koulutuksia tulee useita joka kuukausi. Ytimekkäät, 5-60 minuutin koulutukset tuovat helpotusta työntekoon, sillä löydät tarvitsemasi tiedot nopeasti ja luotettavasti yhdestä paikasta. Tutustu palveluumme täältä.

Opinahjo on osa Accountor-konsernia.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail