Mikro-oppiminen osaksi työpäivää

Lyhyissä pätkissä oppiminen on tehokkaampaa.

Mikro-oppiminen osaksi työpäivää


Oletko koulutusseminaarissa käydessäsi miettinyt, kuinka paljon sisäistät pitkistä koulutuspäivistä tai miten kertaat koulutuksen jälkeen? Tutkimusten mukaan aivot pystyvät keskittymään täydellä teholla vain lyhyitä pätkiä kerrallaan – onko tuntien tai jopa päivien seminaarit siis paras tapa oppia nykyajan työelämässä?

Mikrokoulutukset ovat yksi vaihtoehto uusien asioiden sisäistämiseen: niistä saa tiedon nopeasti juuri silloin kun sitä tarvitsee, ja asia on helposti kerrattavissa. Mikrokoulutuksista opittua tietoa voi hyödyntää heti omassa työssä, jolloin tieto muuttuu konkreettiseksi osaamiseksi.

Katso alla oleva video mikro-oppimisesta ja innostu sinäkin sen tuomista mahdollisuuksista!

Miksi sinunkin tulisi tietää mikro-oppimisesta – Opinahjo Talks

Haluaisitko kokeilla mikro-oppimista käytännössä?

Talous- ja palkkahallinnon ammattilaisille suunnattuja mikrokoulutuksia pääset katsomaan ottamalla maksuttoman kokeilun Opinahjon palveluun.

Opinahjo on verkkopalvelu, joka on erikoistunut talous- ja palkkahallinnon koulutuksiin. Kouluttajina toimivat alan ammattilaiset ja uusia koulutuksia tulee useita joka kuukausi. Ytimekkäät, 5-60 minuutin koulutukset tuovat helpotusta työntekoon, sillä löydät tarvitsemasi tiedot nopeasti ja luotettavasti yhdestä paikasta. Tutustu palveluumme täältä.

Opinahjo on osa Accountor-konsernia.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail