Esimies, osaathan johtaa myös itseäsi?

HR4:n Harri Sirén bloggaa: Esimiestyön lähtökohta on tuntea omat johdettavat. On myös tunnettava itsensä ja pystyttävä johtamaan ensin itseään.

Esimies, osaathan johtaa myös itseäsi?


Esimiehet tasapainoilevat haastavassa roolissa nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tuottavuuspaineet ovat suuria, alaisten ja ylimmän johdon odotukset alati kasvavia. Esimiesrooli on saattanut rakentua asiantuntijatyön oheen huomaamatta. Esimiehiltä vaaditaan entistä vahvempaa valmentavaa otetta. Henkilöstön yksilölliset motivaatiotekijät on tunnistettava.

Esimiestyön haasteita ratkottaessa on vaikutettava lähtökohtiin, joista esimies tehtäväänsä ponnistaa. Sirén kertoo blogikirjoituksessaan jaetusta johtajuudesta, jolla on paljon annettavaa tulevaisuuden organisaatioille yhä verkottuvammassa maailmassa. Jaetussa johtajuudessa johtajan rooli muuttuu ja sitä vaihdetaan tarpeen mukaan.

Lue Senior Consultant Harri Sirénin blogikirjoitus HR4:n sivuilla.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail